Közületek van olyan akinek az antidepi sem csökkentett a dp/dr-en? Vagy rosszabbá tette…
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 11:58
1/8 anonim válasza:
Nekem meg se rezdült tőle. Sőt a depresszióm se. Sőt egyik antidepitől sem, így mindet sorban kib*sztam a kukába 2-3 hónap szedés után.
Ha a deperszonalizáció nem depressziótól van, akkor semmit nem fognak segíteni a gyógyszerek. Millió + 1 dologtól lehet DP/DR, nagy ritkán még önálló betegségként is.
2/8 A kérdező kommentje:
#1 nekem gyerekkorom óta van sajnos, traumák hatására. Elvileg ezek hozzák elő plusz aki drogozik annak pedig az.. Csak azt nem értem hogyha a szorongás csökken akkor a dp/dr miért nem. Akkor mi lehet az oka ennek ha a gyógyszer nem hat?
2022. okt. 6. 12:40
3/8 anonim válasza:
antipszichotikum :) 0-24es dp dr re szedem
4/8 A kérdező kommentje:
#3 az más mint az antidepi ugye? És használ?
2022. okt. 6. 16:44
5/8 anonim válasza:
igen mas, es igen mar fenyevekkel jobban vagyok
6/8 A kérdező kommentje:
#5 elotte mennyire volt eros a dp?
2022. okt. 7. 11:56
7/8 anonim válasza:
0-24ben annyira hogy a sotet szobamban fekudtem 6 honapig. A kajat is behoztak a szobamba, mert ha megmozdultam megjobban ereztem a dp drt.
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon erős volt, nem szeretném részletezni.
Antidepresszáns rontott rajta, úgy, mint elsö válaszadónál. Nyugtató nekem segített, előjön mellette, de annyira gyengén, hogy nem "terít le".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!