Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire kell aggódnom ebben...

Mennyire kell aggódnom ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Megváltozott munkaképességűként dolgozom 4 órában intézményi takaritóként, lépcsőházakat takarítok. Nem szokott probléma lenni de mióta nem vagyok jól pszichésen azóta nem nagyon tudok koncentrálni, van két lépcsőház ami nagyon rossz állapotban van (régi épület, le van amortizálódva) és az kissé el volt hanyagolva, poros a fal, pókháló stb a főnököm nagyon szépen jelezte hogy mire figyeljek oda - én igyekszem de sajnos akaratlanul is hibázhatok, 70százalék az egészségkárosodás. Most elkezdtem attól félni nehogy kirúgjanak.
2022. okt. 6. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves a főnöködtől, hogy jelezte, hogy mire figyelj oda, pláne, ha tényleg nagyon kedvesen, ez engem meghat, ám értelemszerűen azért figyelmeztetett téged, mert ő fontosnak tartja, tehát benne van a pakliban a fenyegetésed. Szerintem aggódás helyett inkább figyelj az önellenőrzésre. Mielőtt elhagysz egy helyszínt, nézd meg a főnököd szemével, hogy ő mit szólna hozzá. Ha elfelejted, hogy miket mondott, írd föl és használd föl az aggodalmadat arra, hogy minden egyes alkalommal, mielőtt átadsz egy munkát, előbb ellenőrizd le magad, hogy vajon a főnököd megdicsérne-e érte. Ne engedd, hogy az aggodalmad lebénítson, mert akkor tényleg ki leszel rúgva, helyette inkább szedd össze magad, vegyél mély levegőt és legyél figyelmes a munkád végézésében, hogy megmaradjon a munkahelyed! Ügyes vagy, ne stresszeld túl!
2022. okt. 12. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon kell aggódnod.
2022. okt. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!