Miért felejt el ilyenkor az ember dolgokat?
Figyelt kérdés
Előfordult párszor, hogy amikor párom később fekszik be este az ágyba, én már alszom, de elvileg felkelek rá és beszélünk pár szót. Na én ezekre sokszor nem emlékszem, még halványan se. Mással is előfordul ez?2022. okt. 6. 10:31
1/1 anonim válasza:
Lefekvés előtt szoktak lenni ötleteim, amiknek örülök, de mivel hamar elalszom, nem íródnak be a hosszú távú memóriámba, - vagy valami ilyesmi - és reggel már nem emlékszem rájuk, csak arra, hogy volt valami, amit meg akartam jegyezni, vagy ez sem. Alvás körüli időszakban máshogy működik az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!