Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnak ilyen rossz sorsú...

Hogy tudnak ilyen rossz sorsú emberek pozítivak lenni?

Figyelt kérdés
Rákosok, vese dialízisesek stb. Én is megjártam súlyos betegséggel miegymással, bár előtte sem voltam egy pozitív, mindig küszködtem a mentális egészségemmel. Nekem fele annyira sem rossz mint egy daganatosnak mégis depresszív vagyok meg miegymás, és nem érdekel mikor fogok meghalni, megvetem az életet és alig várom hogy vége legyen. 22/f
2022. okt. 2. 17:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szakemberekkel nincs jó tapasztalatom, nekem azt mondta valaki hogy úgy lehet jól lenni ha az ember rendbeteszi az életét, jó munkát talál stb.
2022. okt. 2. 20:07
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

Jól mondta, ezen el tudsz indulni simán.

Elvileg nincs semmi ami akadályoz benne csak a negatív gondolataid. De azokat nem muszáj gondolnod csak megszoktad hogy így van.

2022. okt. 2. 20:19
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Hat a pszichologus nem is azert van, h helyetted rendbe tegye az eleted, hanem ha elakadasod van, mentalis problema miatt nem talalsz munkat stb akkor annak a problemanak a feltarasaban tud segiteni, hogy atlendulj rajta es tudj jo munkat talalni.

A negativizmus meg legtobbszor egy rossz berogzodes, amin onerobol tudsz valtoztatni csak.

Amugy kicsit sem vagy ellentmondasos, azt mondod h felannyira se rossz az eleted mint egy daganatos, sulyosan beteg embernek, megis a legrosszabbkent eled meg az eletedet. Ebredj fel Jancsika, lehetne ennel rosszabb is, itt mar a te felfogasoddal, gondolkodasoddal van a problema, meg h nincs nod, ahogy lejott. Ha ilyen az aurad, akkor nem is lesz, kulso ide vagy oda.

2022. okt. 2. 20:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Nekem annyi maradt meg a múltbéli pszichológus látogatásokból hogy nézzem meg az alkonyatot :D hát kösz. Ez még tizenévesen volt.
2022. okt. 2. 20:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Meg mindig felkavart a hülye kérdéseivel. Meg nem figyelt hanem a gépét nyomkodta, telefonálgatott. Basz'tt bármit több szempontból megvizsgálni, csak rámondta az "okosságát".
2022. okt. 2. 21:00
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Sokkal nyomorultabb volt min te...
2022. okt. 2. 21:05
 17/24 A kérdező kommentje:
Kedvencem mikor online beszéltem egy frissen végzet mentálhigénés kis picsával és ki kérte magának hogy ne kérdőjelezem meg az intelligenciáját mert ő diplomás. Mert azt mondtam nem érti a problémám. :D
2022. okt. 2. 21:08
 18/24 A kérdező kommentje:
Dehát kelet európára jellemző a hatalmas diplomás öntudat, a tapasztalat meg a szaktudás már nem annyira, ahogy a lelkiismeret sem.
2022. okt. 2. 21:13
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
klinika szakpszichologusnal nem voltal meg?
2022. okt. 2. 21:22
 20/24 A kérdező kommentje:
nem dereng
2022. okt. 2. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!