Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnak ilyen rossz sorsú...

Hogy tudnak ilyen rossz sorsú emberek pozítivak lenni?

Figyelt kérdés
Rákosok, vese dialízisesek stb. Én is megjártam súlyos betegséggel miegymással, bár előtte sem voltam egy pozitív, mindig küszködtem a mentális egészségemmel. Nekem fele annyira sem rossz mint egy daganatosnak mégis depresszív vagyok meg miegymás, és nem érdekel mikor fogok meghalni, megvetem az életet és alig várom hogy vége legyen. 22/f
2022. okt. 2. 17:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen hit kell hozzá, amiből erőt tudsz meríteni. Nem feltétlenül vallásos hit de egy olyan betonbiztos meggyőződés amire bármikor támaszkodhatsz és magabiztosságot ad.
2022. okt. 2. 18:10
 2/24 anonim ***** válasza:
27%
Ha megfigyeled a világban, minél jobb valakinek az egészsége, anyagi helyzete, annál hajlamosabb depressziósnak lenni, boldogtalan, életunt. Akinek kevés van vagy beteg, az meg sokkal jobban meg tudja becsülni a keveset is. Nem tudom mi ennek a pontos lelki háttere, mert nem vagyok pszichológus, de nagyon gyakran látom ezt.
2022. okt. 2. 18:12
 3/24 A kérdező kommentje:
Én leginkább csak a nihilizmussal tudok azonosulni.
2022. okt. 2. 18:20
 4/24 A kérdező kommentje:
Ha egészséges vagy pénzes lennék, vagy jól néznék ki tuti kellenék a nőknek. Így marad a kezem.
2022. okt. 2. 19:48
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert neked nincsenek céljaid, dolgok amiket meg akarsz élni, ha a nihilizmussal tudsz azonosulni.

Meg nem csap meg a halál szele komolyan, hogy már nincs sok hátra, nem tudod előre, h még jobban szenvedni fogsz, nem okoz krízist, hogy nem sikerült megvalósítanod mindazt, amit akartál, nem kezd el sajnálni mindenki. Attól, h valakinél diagolnak egy súlyos betegséget ugyanúgy megy tovább az élete, családot kell ellátni, dolgozni kell , be kell fizetni a csekket stb. Aztán ilyenkor erős próbál maradni mindenki.

Könnyű azzal dobálózni h nem érdekel mikor halsz meg, stb.

Miért veted meg az életet egyébként, ha olyan sok rossz nem történt veled?

2022. okt. 2. 19:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Élvezhető és jól fizető munkájuk van, vidám, kedves és nyitott személyiségűek, emiatt szereti őket a családjuk, a barátaik és a munkatársaik, esetleg még jól is néznek ki, úgyhogy szinte soha nem szinglik. Mivel van pénzük és társaságuk, sokat szórakoznak, vannak céljaik (például nyaralások, kirándulás ötletek). Ha valakinek ezek közül egyik sem adatik meg, hiába egészséges, nehezen lesz boldog. Tapasztalat.
2022. okt. 2. 19:54
 7/24 A kérdező kommentje:
Engem csapott meg párszor a halál szele. Azért vetem meg mert a rosszból van több, a jóból meg kevés vagy semmi.
2022. okt. 2. 19:54
 8/24 A kérdező kommentje:
Ha van pénzed rendes kezelést kapsz bárhol, ha nincs megdögölhetsz.
2022. okt. 2. 19:56
 9/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem átlagos fejem van, lehet jót tenne ha ki edzeném a testemet.
2022. okt. 2. 20:05
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ma kommentelte valaki ezt az oldalt, regelj be egy próbát megér hogy magadra találj:

[link]

2022. okt. 2. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!