Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Jelentkeztem a Mekibe diákmunk...

Jelentkeztem a Mekibe diákmunkára nyárra, elég pozitívan álltam eddig hozzá, de mostmár egyre több negatív visszajelzést hallok efelől. Tényleg olyan rossz, mint amilyennek mondják?

Figyelt kérdés
Légyszi olyan válaszoljon, akinek van ebben már tapasztalata:)
2022. máj. 22. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Én 2 évet voltam Mekis. Szerintem kifejezetten jó első munkahely, vagy diákhely. Komoly hierarchia van, ezért fegyelmezettnek kell lenni, lehet a felettesed fiatalabb tőled és csinálod amit mond. Az egész egy csapatjáték: egy nyomorult sajtburger is több ember kezén megy át. A kasszás felveszi a rendelést, a termelésirányító kér 8 normált, a grilles felteszi a húst, a normálos elkészíti a zsemlét-ddresszinget, majd visszamegy a termelésirányítóhoz aki csomagol, majd a kasszás kiadja.

Ráadásul egész jól telik az idő, mindig van mit csinálni. Én Budapest belvárosában voltam, szóval nagyon keményen volt ellenőrizve a tisztaság stb. Törekedtünk is rá, hogy ne legyen mocsok.

A pénz sem rossz, sőt, a maga szintjén tök sokat lehet keresni.

Meg érdekes volt a pult másik oldalán állni. Én kasszáztam is meg konyhán is voltam, mindkettő érdekes tapasztalás volt. Egyáltalán nem bántam meg. Már nem ott dolgozom, de szívesen gondolok vissza a mekis időkre és bár néha utáltam, rengeteg vicces sztorival gazdagodtam.

Én bíztatlak ;)

2022. máj. 22. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Rengeteg múlik a csapaton és az étterem forgalmán is.

Ha köcsög a társaság, és/vagy forgalmas a hely, az xopás.

Amit nekem a legnehezebb volt benyelni, az a sok nagy arcú vendég. A sok sulis kölyök, meg a cigók. Nem is voltam elöl, csak 2-3X.

2022. máj. 22. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Inkább próbáld meg és formálj úgy véleményt. Sok múlik a csapaton, a főnökön, na meg a hozzáállásodon. Szerintem nem rossz melóhely, egy nyarat ki lehet húzni simán.
2022. máj. 22. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
20%

Mekibe dolgozni szörnyen rossz.

Nem olyan mint a reklámokban, nagyon sok a szemétláda vásárló, a konyha rész meg maga a káosz.

Könnyen rá lehet szokni a frontinra, néhány hónap ottdolgozás után.

2022. máj. 22. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
#1 "... lehet a felettesed fiatalabb tőled és csinálod amit mond." Ez más munkahelyen is előfordul.
2022. máj. 23. 08:05
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

#2 "Amit nekem a legnehezebb volt benyelni, az a sok nagy arcú vendég"

#4 "nagyon sok a szemétláda vásárló"

A sok vendég elvárja, hogy rendesen szolgálják ki. Kinyílik a bicska az ember zsebében.

2022. máj. 23. 08:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"A sok vendég elvárja, hogy rendesen szolgálják ki. Kinyílik a bicska az ember zsebében."

Igen, elvárás az van, de jómodor meg rendes fizetés nincs, viszont robotmunka annál inkább. Na ez az amitől kinyílik a bicska az ember zsebében.

2022. máj. 23. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A "legjobb" munkát nyilván nem az a diákmunkás kapja, aki ott dolgozik néhány hónapot és után egy év múlva vagy visszamegy, vagy nem.
2022. máj. 23. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

"rendes fizetés nincs"

Már megbocsáss, de egy 150 grammos NAGY sült burgonyáért 910 forintot fizetek. Ennyi pénzért a boltban három kiló krumplit lehet venni. Szóval nem rajtam múlik, hogy nincs rendes fizetésed, és ezért a pénzért engedtessék meg nekem, hogy lehessenek elvárásaim.

2022. máj. 24. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ha nincs rendes fizetés, keresni kell egy olyan helyet, ahol van.
2022. máj. 24. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!