Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki pillanatnyi dühében...

Ha valaki pillanatnyi dühében olyat jelent ki hogy kárt tesz magában, attól még nem biztos hogy pszichiátriára fog kerülni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Miért kerülne? Rengeteg ember mondja dühében, hogy kiugrik az ablakon, felakasztja magát vagy hasonló, de ezt senki nem veszi komolyan, és akkor sem foglalkozik vele egyetlen hivatalos szerv sem, ha bejeletenék valahol.

Ha hetente többször tesz ilyen kijelentéseket, az más.

2022. okt. 2. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez már harmadszor szerepel kérdésben...

Miért fost.k ennyire, miért nem _előre_gondolkodtok, mielőtt hülyeségekkel vagdalkoztok?

2022. okt. 2. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
2022. okt. 2. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Még hány ilyen idióta kérdést írsz ki?

Próbálj már meg gondolkozni könyörgöm!

Egészségügy helyzete megvan? Hogy hónapokat, éveket kell várni egy műtétre, sőt vizsgálatra?

De, majd ott áll készenlétben az öngyi kommandó, és valahányszor valaki felsóhajt, hogy "kinyírom magam" már ugranak is?

Ezt hogy képzeled úgy mégis?

Azt mondasz amit akarsz, a kutyát nem érdekli, nem képzeled hogy bárki is foglalkozik ilyesmivel!

Én megpróbáltam kinyírni magam, anyám szedte el tőlem a gyógyszereket. Szerinted máris ott állt készenlétben a diliház és már vittek is? Komolyan elképesztő az emberi ostobaság.

2022. okt. 2. 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért ijedtem meg mert engem pszichiáter kezel és azt hittem engem emiatt megkülönböztetnek és speciális szabályok vonatkoznak rám
2022. okt. 2. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
5: és ezt miért nem írtad le rögtön a kérdés alatt...???
2022. okt. 2. 17:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Mert igazából nem tudtam ez mennyire változtat, vagy nem változtat a dolgokon
2022. okt. 2. 17:14
 8/12 A kérdező kommentje:
De akkor sem tennék ilyet
2022. okt. 2. 17:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk az se sok infó, hogy téged pszichiáter kezel....

Ott előtte mondtál ilyesmit?

Ha meg csak utcán, vagy más társaságban, akkor szerinted téged 7/24 figyelnek, minden szavadat...???

2022. okt. 2. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt mondogatod és valaki rád hívja a mentőt, akkor bevihetnek a pszichiátriára.
2022. okt. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!