Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni lelki kimerült...

Mit lehet tenni lelki kimerültség ellen?

Figyelt kérdés
Régebben is volt ilyen, hogy hónapokig 1-2 szünettel lelkileg kivoltam merülve.Hiába alszok egésznap ugyanúgy fáradt vagyok. Mit lehetne ez ellen tenni?

#lelkikimerultseg
2022. szept. 30. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Kell valami, ami motivál, energiát ad. Sztem ezt alvással nem lehet kiheverni. Nekem ez még nem jött össze, mert utána ott volt a kongó üresség.
2022. szept. 30. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Fórró fürdő, és hallgasd meg Lana Del Reytől a venice bitch-t
2022. szept. 30. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvass Rejtő könyveket.
2022. okt. 1. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Sport, kirandulás, stb.
2022. okt. 1. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Rendszeresen tarts énidőt, lehet ez bármi amit egyedül kell csinálnod de élvezed vagy kikapcsol mondjuk festés, zene hallgatás, hosszú kádban ülés hogy kikapcsolódj, akár bármilyen game, ami neked tetszik,

Eleinte nehéz a rendszerességet betartani de ha megtanulsz beiktatni mondjuk heti legalább egy ilyen estét akkor az már nagyon sokat segíthet.

Ha viszont úgy érzed hogy ehhez semmi energiád vagy annyira fáradt vagy hogy képtelen vagy betartani akkor viszont keress fel egy pszichológust.

2022. okt. 3. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!