Miért utálok kakilni?
Figyelt kérdés
Bárki, akivel bizalmasabb a viszonyom és beszéltem vele erről, azt állította, hogy szeret nagywc-re járni, meg kellemes.
Hát én rühellek és addig halasztom, amíg lehet. Undorítónak tartom. Azt, hogy büdös lesz utána és ki kell szellőztetni, azt hogy olyan lesz a fenekem(ok kitörlöm, kimosom, ez alap, de ezeket a tevékenységeket is utálom), meg úgy eleve gusztustalannak tartom az egészet.
2022. szept. 26. 18:47
1/9 anonim 

válasza:

Szar ügy. Mert ezt nem tudod kiiktatni az életedből.
2/9 anonim 

válasza:

Én is utálok, de muszáj, különben felrobbannék.
3/9 anonim 

válasza:

Kevés az idevágó biológiai ismereted.
4/9 anonim 

válasza:

Biztos van mas is igy. Nekem semmi bajom ezzel, tok emberi dolog. Koliban sem zavar, a budosseg utana az igen, meg kit nem, aki igenyes. A tobbi reszevel viszont semmi problemam, meg orulok is ha kijon naponta. Valaki azert jar orvoshoz, mert nincs szeklete rendszeresen.
5/9 A kérdező kommentje:
Van elég biológiai ismeretem, tudom, mi miért történik, egyszerűen rohadt undorítónak tartom.
2022. szept. 26. 19:14
6/9 anonim 

válasza:

Neked nem lesz kellemes az idoskorod vege...
7/9 A kérdező kommentje:
Remélem meg sem érem azt, hogy ne tudjam ellátni magamat. Inkább a halál.
2022. szept. 26. 19:50
8/9 anonim 

válasza:

pszichológussal nem beszéltél még erről? lehet, hogy érdemes lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!