Lányok, ti is szerettek kakilni?
Figyelt kérdés
Általában a férfiak nagy részének kifejezetten kellemes érzés nagywczni a prosztata, illetve a sok idegvégződés miatt, viszont kiváncsi lennék arra, hogy vajon a nőknek is ugyanolyan jólesik megszabadulni a végterméktől?2022. ápr. 15. 22:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/14 anonim 

válasza:

Uhh, de még mennyire. Orbitálisan jó érzés kábelt fektetni. Szerintem mi még jobban szeretjük csinálni, mint a férfiak.
2/14 anonim 

válasza:

Valóban jó érzés, valahogy olyan megkönnyebbülés, amikor reggel felkelek és kiadom magamból az előző napi termést. :)
3/14 anonim 

válasza:

Én meg simán alátokfeküdnék és nézném :-)
4/14 anonim 

válasza:

Kedves Tamás_HU, ha nagyon szeretnéd, küldhetek képet a végeredményről minden reggel - de előre szólok, hogy fizetős.
5/14 anonim 

válasza:

Igen. Én pisilni is nagyon szeretek. :)
6/14 anonim válasza:
Imádok kakilni meg pisilni. :)
A keményebb kakit szeretem kitolni magamból a legjobban.
30/n
9/14 anonim 

válasza:

Mi a megveszekedett káposztalé folyik itt???
10/14 anonim 

válasza:

Nem káposztalé, hanem olyan emberek irogatnak, akik így vagy úgy élvezik a toalettszexet. És bárhogy nézed a világot, vannak ilyen, egyébként teljesen normális hétköznapi életet élők, akik ezt élvezik.
Ilyen egyszerű.
Csak ahogy te is, nagyon sokan meg lebunkózzák azokat, akiknek extrém vágyik vannak és mégjobban azokat, akik ezt meg is merik élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!