Lányok, ti is szerettek kakilni?
Figyelt kérdés
Általában a férfiak nagy részének kifejezetten kellemes érzés nagywczni a prosztata, illetve a sok idegvégződés miatt, viszont kiváncsi lennék arra, hogy vajon a nőknek is ugyanolyan jólesik megszabadulni a végterméktől?2022. ápr. 15. 22:50
11/14 anonim 

válasza:

Igen, mivel gyógyszertől volt olyan székrekedésem, hogy csillagokat láttam a fájdalomtól, amikor végre sikerült. Szóval ja, f.szán örülök neki, ha most "jól sikerül". De nincs az égvilágon semmi erotikus/szexuális töltete. :)
Mint ahogy az ember enni is szeret, főleg, ha előzőleg problémái voltak az evéssel és utána bazira értékeli, hogy megint képes egyáltalán enni.
Szerintem a férfiakat azért izgatja ez a téma annyira, mert ez az egyetlen dolog, amit ki tudnak tolni magukból. Aztán élvezik.
12/14 anonim 

válasza:

6 os azt kell mondjam én is meglesném a kemény kakid kinyomódni magadból!
14/14 anonim 

válasza:

Persze, jó érzés kinyomni. Csak nyilván a mindennapokban nem társalgunk ilyen témákról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!