Van itt bárki akinek segített pár hét pszichiátria és gyógyszerbeállitás? Már nem tudok mihez kezdeni itthon, de annyira rosszakat hallottam róla meg nagyon rossz a tapasztalom.
Ha valaki mondana pozitívat, akkor lehet hogy megjönne az erőm
Egy rakás mentális gonddal vagyok diagnosztizálva, egy nap kb 15 féle különböző állapotban szoktam lenni
Egyszer vittek be osztályra mikor pánikrohamot kaptam a gondozóban, de amit ott láttam az egyszerre kijózanított és taszított meg mélyebbre.
Tele volt a hely nagyon durván betegekkel, ordítottak, röhögtek, az ápolók már akkor nagyon idegesek voltak, rám is ordított az egyik mert azt hitte már bent lakó vagyok
Ilyen környezetben hogy legyen jobban valaki?
Minden nap öngyilkos akarok lenni, kb 10x elhatarozom magam, de közben bepánikolok tőle.
Emlkezetkieséseim vannak, egy ingyenes pszichológushoz jártam, de az tényleg annyira rossz volt hogy inkább magamban beszélek.
Nagyon szeretnek csak elaludni. Mit lehet tenni ilyenkor
Mindenki a kórházat javasolja de annyira rossz élmény volt hogy csak meg rosszabbul vagyok
21
cuncika 6 évig voltam gyógyszerfüggő majdnem belehaltam, addig ajánlgassad a mérgeket nekik még szétverem a képedet.
22-es.
Szerintem te veszélyes lehetsz másra, ha ilyeneket mondasz. Jobb lenne kórházba menned és kezeltetni az agressziódat. Más életveszélyes fenyegetése bűncselekmény. Ilyen embert nem szabad közösségben hagyni.
Valami nagy baj lehet veled, ha ellenzed, hogy más beteg kezeltesse a betegségét vagy ilyet javasoljon másnak.
Nem mérget javasolt. Gyógyszert. Azt is úgy, hogy orvos hatarozza meg, hogy mit és mennyit szedjen.
Az ilyen embereket kellene bezárni, akik a butaságukat népszerűsítik. Kicsit tanuljál már farmakológiát, egyből rájössz, hogy ezek a gyógyszernek nevezett valamik, valójában DROGOK.
tudod kezeltetni a "betegséget" nem DROGOKKAL kell, hanem pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!