Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt bárki akinek segített...

Van itt bárki akinek segített pár hét pszichiátria és gyógyszerbeállitás? Már nem tudok mihez kezdeni itthon, de annyira rosszakat hallottam róla meg nagyon rossz a tapasztalom.

Figyelt kérdés

Ha valaki mondana pozitívat, akkor lehet hogy megjönne az erőm

Egy rakás mentális gonddal vagyok diagnosztizálva, egy nap kb 15 féle különböző állapotban szoktam lenni

Egyszer vittek be osztályra mikor pánikrohamot kaptam a gondozóban, de amit ott láttam az egyszerre kijózanított és taszított meg mélyebbre.

Tele volt a hely nagyon durván betegekkel, ordítottak, röhögtek, az ápolók már akkor nagyon idegesek voltak, rám is ordított az egyik mert azt hitte már bent lakó vagyok

Ilyen környezetben hogy legyen jobban valaki?

Minden nap öngyilkos akarok lenni, kb 10x elhatarozom magam, de közben bepánikolok tőle.

Emlkezetkieséseim vannak, egy ingyenes pszichológushoz jártam, de az tényleg annyira rossz volt hogy inkább magamban beszélek.

Nagyon szeretnek csak elaludni. Mit lehet tenni ilyenkor

Mindenki a kórházat javasolja de annyira rossz élmény volt hogy csak meg rosszabbul vagyok

2022. szept. 25. 07:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem PTSD-t okozott a kórház. Utána nagyon erős halálvágyam volt mert flashbacket alakított ki. Súlyos depresszióm volt sokáig,enyhébb pszichotikus tünetekkel. Ezek a pszichotikus tünetek a kórházi élményre adott reakciók voltak. Még ejszaka közepén is rettegtem,h hirtelen mentő jön és visznek.

Így már önveszélyes állapotban sem vitetett az orvosom vissza. Nagyobb kockázatot tartott elfogadhatónak.

2022. szept. 30. 20:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is azt okozna. Viszont itthon már nagyon régóta csak vergődök, gyógyszert itthon nem tudok elkezdeni szedni, csak a nyugtatót szedem egész nap… ilyenkor nem tudom mi a teendő
2022. szept. 30. 20:36
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk nem szedni egy olyan agyi működést befolyásoló szert, amitől szarul vagy?? 🙄🤔
2022. szept. 30. 21:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha nem szedem nem tudok aludni
2022. okt. 1. 06:03
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Mert függő vagy
2022. okt. 1. 10:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne se tudna aludni, ha ilyen tünete van a betegségének.
2022. okt. 1. 10:39
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

Ja és arra a gyógyszer a megoldás. Mindent értek.

Majd azért ne gyere ide gyakorira sírni, hogy hallucinálsz

2022. okt. 1. 10:42
 18/24 anonim ***** válasza:
1es vagyok.mit agonizáálsz már,elmondtam,hogy ugyean ebbe a cipöbe jártam és rajtam segítetta depo injekcio,ha ilyen értetlen vagy meg is érdemled
2022. okt. 1. 11:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek írtam
2022. okt. 1. 11:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Ne írjatok már olyat egy beteg embernek,hogy a gyógyszer amit kap az méreg. Csak olyan agyatlan ír ilyet akinek fogalma sincs a pszichés betegségekről és aki szerint a depressziót lehet CSAK sporttal és pozitív gondolkodással gyógyítani.🙄(csak példaként írtam) Mert ha végig szendvedi az életét gyógyszer nélkül az biztos olyan jó.

Kérdező ne hallgass olyanokra akik nem tudnak erről semmit csak osszák az észt. Hallgass az orvosra ha nem bízol benne akkor még keress mást.

2022. okt. 1. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!