Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is gyűlöli a testét (a...

Más is gyűlöli a testét (a szervezetét), mert az nem működik valami jól?

Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 19:53
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Jaaa..

Orvosok nem mondták, hogy kellene, engedték azt, amit edzek épp.

2022. szept. 24. 21:50
 22/40 anonim ***** válasza:
53%

En a mentalis betegsegem(van ennel sulyosabb is) miatt gyulolom az elmemet. Nem jo dolog tudom, probalkozok leallni, de sokszor rendkivuli kesztetest erzek arra, hogy onbunteto gondolatok arasszanak el, stb. Dolgozok azon, hogy ez ne igy legyen, de nehez, mert duhos vagyok magamra.

Nem ugyanez pont, mint a te eseted kedves kerdezo. De egy valamiben kozos, hogy aki ezen nem ment at vagy hasonlon az nehezen fogja megerteni, hogy miert gyart ilyen gondolatokat valaki es hogy ezen valtoztatni kitartast igenyel, meg lenyelt konnycseppeket. Meg hogy igenis, ami nem ugy mukodik ahogy az diszfunkcional valamelyest, ami meg hatraltat abban hogy ugy elj, ahogy szeretnel es kompentalni se tudod ezt.

Azt meg nem ertem, hogy miert kell sok oszinte valaszt lepontotni, akik oszinten felvallaltak a kuzdelmeik es terheiket.

2022. szept. 26. 01:47
 23/40 anonim ***** válasza:
47%
Engem pl. többször nagyon megaláztak gyerekkoromban a testem miatt, ezért gyűlölöm. Neked is lehet valami ilyen, ha erőlködsz valszeg megtalálod, amikor kinevettek, leszidtak valamiért, ami a testedhez kapcsolódik. Ez a tippem.
2022. szept. 27. 10:56
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem a kinézetemet gyűlölöm, hanem a testemet, azt a biológiai robotot!
2022. okt. 1. 19:07
 25/40 anonim ***** válasza:

24# ennek is lehet hasonló oka, hogy valaki a bélműködését utálja pl.

Bármennyire függetlennek hisszük a lelkünket, azért még a testünk teszi lehetővé, ez pedig óriási dolog, ha elgondoljuk, hogy kb. fizikai törvényszerűségekkel indult az élet e bolygón.

2022. okt. 2. 10:51
 26/40 A kérdező kommentje:

Van egy 75%-os lepontozó, akinek négyszereződött néhány lepontozása.

................

Azóta volt pár beteg mellettem és nem kaptam el, futóeseményen komolyabban megbotlottam egy pukliban, de csodával határos módon nem estem el.

Viszont nem ártana egy másik ketyegő a mellkasomba!

2022. okt. 17. 22:42
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas aki biológiai robot ként tekint a testére és tudatlanul gyűlöli. Meg is érdemli hogy beteg legyen.ahh elég mára az alja buta gyikesekből. Csá
2022. okt. 18. 23:26
 28/40 A kérdező kommentje:

😅😅😅

A gyomrod, a tüdőd, a szíved, a májad nem rendelkezik aggyal, nincsenek érzelmei, csak egy genetikailag meghatározott kóddal működik, végzi a dolgát. Tehát robot, illetve még annyi sem.

2022. okt. 19. 02:24
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas vagy
2022. okt. 19. 12:10
 30/40 A kérdező kommentje:
😅😅
2022. okt. 19. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!