Az antidepresszánsok pontosan miért hizlalnak? A megnövekedett étvágy miatt, vagy olyan kémiai reakció játszódik le a szervezetben? Esetleg más?
Melyik(ek)?
A legtöbb nem hízlal.
Ki az a f.sz, aki mindent és mindenkit lepontoz és miért?
Esküszöm, jelenteni fogom a modiknak.
6
Mert valaki napok (hetek, hónapok?) óta azzal szórakozik, hogy minden egyes kib.szott választ lepontoz.
#1.
Úgy tudom, hogy vannak antidepresszánsok, amik a noradrenalin vagy a dopamin szintjét növelik, nem a szerotonint. Azok miért hízlalnak?
8
Én nem az 1-es és 6-os vagyok. Igen, vannak szerotoninra, noradrenalinra és dopaminra ható antidepik.
Én személy szerint csak a remerontól (hatóanyag mirtazapin) híztam.
De sok ismerősöm, barátom szed antidepit és nem híztak ők sem. Vagy csak nagyon keveset.
2-es, 3-as, 5-ös voltam
#9.
Szerintem azért lett lepontozva a második válasz (amit te írtál), mert a legtöbb ember sokat szokott hízni ezektől a gyógyszerektől. Akiket én ismerek és antidepresszánst szednek, majdnem mind túlsúlyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!