Más is gyűlöli a testét (a szervezetét), mert az nem működik valami jól?
Szinte mindegyik szervem rosszul működik többé-kevésbé.
Fizikailag is gyenge vagyok, az edzések sem erősítenek megfelelően.
Selejtes a szívem és több részem is.
Szerintem ezt csak az értheti meg akinek krónikus betegsége(i) vannak. Szóval a kérdés rosszul volt megfogalmazva…
Én 30 vagyok és eddig van 2 krónikus szervi betegségem, pedig egészséges családból jövök. És igen, amikor évente a 8. doboz 2 hetes antibiotikumkúrát nyeled és még csak május van, elgondolkodsz hogy bazzeg, miért hagy cserben a testem, életem teljében??? Ennél már csak rosszabb lesz..
Szóval igen, megtörtént, de nem gyűlölet hanem az hogy a saját testem cserben hagy.
Gyerekkorom óta rengeteg betegségen vagyok túl. 36 vagyok, és egy egész vastag irattömb tele van puposan leletekkel.. 🥴
Allergiás asztmás vagyok, sok mindenre érzékeny. 2x voltam bárányhimlős, ami miatt hormon problémám lett, az pedig hozta magával a hízást, az ir-t a magasvérnyomást, a metabolikus szindrómát, 8 éve küzdök meg nem nevezett vastagbélgyulladással - ennek következtében az immunrendszerem gyenge,erre rátett egy lapáttal az első császár. Szinte folyamatosan gyulladásban van valamim. Volt 2 orrmandula, egy rendes mandula műtétem, pilonidális ciszta műtétem. 3 császárom- a császárok hozták az összenövéseket az meg a vastagbélcsavarodást - az meg a diverculitist, aztán volt még köldöksérvműtétem.
Most is inszalag szakadásom van - a nagyon nagyon sokadik..
Szóval igen.
Senkinek nem kívánom azt a rengeteg fájdalmat amit megéltem, amit megélek napiszinten, volt amikor egy-egy bélgyulladásnál azt hittem nem élem meg a másnapot.
Mindig fáj valamim. 😕 Nehéz sokszor mosolyogni, még nehezebb pozitívnak lenni.
"én ezt elég nehezen tudom elképzelni"
Attól még igaz.
"Szinte mindegyik szervem rosszul működik többé-kevésbé."
Senki - és senki testének semelyik része - sem tökéletes. Mind így vagyunk ezzel, mégsem gyűlöljük a testünket, hanem arra koncentrálunk, aminek örülhetünk.
"Fizikailag is gyenge vagyok, az edzések sem erősítenek megfelelően."
Talán csak rosszul definiálod azt, hogy "megfelelően".
Vagy talán csak nem megfelelően van összeállítva az edzésterved.
"Selejtes a szívem és több részem is."
Amíg pl. internetezni tudsz, addig azért nincs minden veszve. ;-)
Internetezni sz.r szívvel is lehet.
Olyan nagy problémáim nincsenek, mint pár felettem írónak, de mindennapi tüneteim, rosszulléteim vannak, meleget nem bírom, egyhelyben állni nem bírok, lépcsőn zihálok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!