Nagy bajban vagyok, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Félek, ideges vagyok ha emberek közé kell menni, nincsen önbizalmam már barátaim sincsenek.
Egyetemre járok de már több órára nem mentem be, mert rosszul voltam gondolom az idegességtől, a gyomrom is rossz és félek, hogy rosszul leszek út közben vagy bent az egyetemen. Az se segít, hogy nem bírom abba hagyni, hogy figyelem magam és persze mindig van valami bajom.
Így nem fog menni az egyetem, dolgozni is szeretnék mellette de már ezt is alig bírom, félek mi lesz így velem később ha senki nem fog támogatni anyagilag akkor azt nem tehetem meg, hogy nem megyek be dolgozni stb. De úgy érzem inkább meghalnék, mint hogy mások lássák, hogy rosszul vagyok hogy lehetne segíteni ezen? 😔
2022. szept. 21. 09:42
11/11 anonim válasza:
10es, igen, de ha BÁRMILYEN antidepresszánst szedsz, ezt nem szedheted mellette, mert, ahogy extasyt is tilos bevenni, mert szterotonin sokkot fogsz kapni, ami garantápt kórházi beutaló, baromi veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!