Depressziora van valami termeszetes szer, ami tenyleg hasznal is?
Szeretnem egy kicsit enyhiteni a depressziomat. Sajnos evek ota fennall, es valoszinuleg gyogyszer nelkul nem fogok helyrejonni, de ideiglenesen szeretnek kiprobalni valami termeszetes szert eloszor. Az orbancfurol hallottam, valami mas meg letezik esetleg?
Illetve, ha valakinek sikerult lekuzdenie sulyosabb depressziot, az irhatna egy privat uzenezet a megoldassal. :D koszi!
13
Ja-ja, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy vannak olyan érzékeny emberek, akik akár a mikrodózistól is bekattanhatnak.
Én pl. egyetlen füves cigit szívtam (sajna) egész életemben (középkorú vagyok) és olyan gigantikus pánikrohamom volt, hogy csak na. Namármost, némi spontán kutatást végeztem a témában és elég sokszor előfordul mentálisan instabil emberekkel hasonló. Na ehhez még adjuk hozzá, hogy CBD olajat (nagyon jó minőségűt) próbáltam és attól is szorongtam, mint állat, pedig THC sincs benne.
Szóval óvatoskán, mert lehet, hogy pont azok érzékenyek a varázsgombára, akiknek ajánlgatják. (Nevezetesen a gyenge idegrendszerű, depressziós és/vagy szorongós emberek.)
A varázsgomba inkább olyasmire jó, hogy mittómén kitágítsa a tudatodat, meg hasonlók. Ez megint nem a mentálisan gyenge emberek műfaja.
12-es voltam
13
Hát ez az utolsó egy tényleg nagyon tudományos cikk, ahol az utolsó mondatnak kábé semmi köze a korábban elhangzottakhoz és az égvilágon semmi következtetést nem lehet belőle levonni.
"However, antidepressants can work but must do so through a different route."
Sport
D Vitamin, Cink
Kreatív alkotás (gyöngyfűzés, festés, zenélés)
Olvasás (eltereli a figyelmet a negativ gondokataidról)
Még jó, hogy az antidepresszánsoknak nincs millió és egy mellékhatása.
A gombának bezzeg sokkal nagyobb a kockázata.
Ja, pont nem. :-)
De a közhangulat…
Ja, akkor jó.
Gabor Matet javaslom a friderikusz podcastban meghallgatni.
Vigyázat!
Előítéletesek inkább meg se hallgassák, mert borulhat a gyógyszergyárak által szépen felépített világkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!