Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 21 éves lányom évek óta...

21 éves lányom évek óta önértékelési zavaros, szocáilis fóbiája is van emiatt. A pszichiáter csak antidepresszánst ír fel, amitől a hangulata valamivel jobb, de a többi probléma megvan. Tanácsot tudnátok adni? Akár alternatív gyógyászat, bármi.

Figyelt kérdés

2022. szept. 20. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Alternatív gyógyászat, meg ilyesmik hidd el nem fogják a szociális fobiat megoldani, pszichológus kell, próbálj meg barátokat korbekerdezni aki esetleg már volt pszichológusn, hogy kit ajánl, esetleg interneten olvasgatni a véleményeket. Való igaz, hogy elég sok nem túl jó szakember van, sőt a jók közül se lesz mindegyik megfelelő mindenkinek. Én másodjára találtam egyet aki jó is és a személyisége is passzol hozzám, szerencse is kell, hogy ilyen hamar találjon egyet valaki.
2022. szept. 20. 18:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen keresgélek csak minden egyes kudarc ront a helyzeten. De köszönöm a tanácsokat
2022. szept. 20. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocs, csak én nem értem miért van itt mindenki lepontozva? Mikor választ adnak egy kérdésre?

Melyik az, gyere írj ide, ha valamivel problémád van. Kitalálom, "hisztizik" a gyerek, meg "nem kell ezzel sehova se menni" gondolom..

Rohadtul nagy problémák keletkeznek önkép zavarból, csak mondom és ez egy valós dolog. Aki valaha volt komolyan pszichés beteg, az tudja, hogy fizikailag vagy szarul annyira rossz ez. Nekem odáig fajult, hogy alig bírok kilépni, szédülök, fizikai tünetek vannak.

Akkor írjanak ide jobbat, mint a többiek.

2022. szept. 20. 21:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Te most miről beszélsz? A zöld pipát nyomtam mindenkinek, és meg is köszöntem.
2022. szept. 21. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Jó nyugi már ezt most szerinted neked céloztam? Olvasd el újra.

2022. szept. 22. 20:50
 16/16 A kérdező kommentje:
#13 Te jársz pszichológushoz, vagy próbálkoztál már valamivel ami segít valamennyire?
2022. szept. 23. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!