Lehet inni alkoholt escitil és xanax mellett?
5mg escitilt szedek, illetve 2-3 naponta 0,25 mg xanaxot (mást vagyok elhagyóban).
Ha aznap nem veszem be a xanaxot ihatok alkoholt? Az escitilnek a betegtájékoztatóján az volt, hogy elvileg nincs hatással egymásra a 2.
Ne igyál alkoholt escitilre és más antidepresszánsra vagy szorongásoldóra sem.
Az alkohol nagyon rossz kombó ezekkel, növel a mellékhatások kockázatát és súlyosságát és csökkenti a hatásosságát mindegyik hasonló szernek.
Ne igyál.
De én ittam. Xanaxra, antidepire, antipszichotikumra, hangulatstabira. Nem a kimbóktól volt bajom, hanem az alkoholtól.
Már nem iszok. Elég volt 1(-2) év alkoholizálás.
Valaki nagyon lepontozott, úgy hogy akkor kifejtem
bővebben. SSRI típusú antidepresszámsra amilyen az Escitil is lehet inni, anno megkérdeztem az orvosomat, de a betegtájékoztatóban is szerepel, hogy szabad rá inni. A xanaxra viszont tényleg nem szabad inni, viszont a kérdező csak néhány naponta veszi be. Ha aznap nem veszed be akkor ihatsz, addigra kiürül a xanax a szervezetedből. Aki szerint nincs igazan az indokolja már meg, hogy miert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!