Hogy változzak meg ? Szükségem van a segítségre.
Disszociativ szemelyisegzavarnak hivjak, amiben szenvedsz. Nagyon sajnalom, mert ez csak nagyon sulyos trauma utan alakul ki. Anyukadek pedig oriasi rohadekok, konkretan buncselekmenyt kovetnek el azzal, hogy akadalyozzak az orvosi ellatasodat. Valoszinusitem, hogy miattuk alakult ki ez a dolog.
Hogy mit tehetsz? Ez sajnos egyedul nem gyogyithato, ide mar muszaj lenne egy szakember, csak az a kerdes, hogy hogyan fogsz hozza eljutni, ha az undorito szuleid nem engedik. Nem tudom, hogy hogyan lehetne az eroszakosabb szemelyisegedet kordaban tartani, nem is merek tanacsokat adni, ez mar tulmutat egy mezei kommentelo hataskoren. Mindenesetre mihamarabb kene keresned valami keruloutat, hogy megkaphasd a kezelest. Anno en a csaladsegitobe mentem el, es az ottani pszichologushoz jartam, mert az ingyenes volt. Titokban te is eltudnal menni hozza, sot, o tehetne feljelentest is az ugyben.
Mihamarabb menned kene, mert ennek hosszu tavon tragedia lesz a vege. Vagy te, vagy valaki mas megfog serulni.
Menj el az orvoshoz egyedül, és mondd el neki is ezt. A beutalót is elvette anyud, vagy azért oda elmehetsz?
Remélem jobban leszel, sok sikert a gyógyuláshoz! Majd írd meg, hogy mi van! Sok sikert <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!