Yarocen 15mg, használ inszomniára?
Nagyon nehezen alszok el, órákba telik, van mikor így se sikerül elaludni. Voltam pszichiáternél, aki először az assimilt írta fel, az nem használt, és most kaptam ezt a yarocen-t. Érdemes kiváltani? Használ az alvásra? Hogy kell szedni és mikor?
Annyit tudok, hogy egy egészet kell bevennem este. Aki inszomniára kapta, annak használt?
9.
Ezt valószínű te se hiszed el. A millitary metódus (katonaimódszer) az egy olyan művelet. Amivel az elalvást tudod megkönnyíteni, és időt lefaragni belőle. Fejtől lefelé, vagy lábtól felfelé az izmokat bekell feszíteni, majd elengedni egyszerre mindet. És pár másodperc alatt elalszol, decsak úgy működik ha nem gondolsz semmire. És nincs semmilyen mentális jellegű betegséged. De ő azt hiszi ez olyan könnyű, miközben mindenki hetekig/hónapokig gyakorolja. Valószínű életében nem próbálta, csak benyögte ide a semmire. Ne foglalkozz vele.
11
Köszi. És tényleg így írják magyarul, hogy military metódus? Hát ez röhej... Az angoltanár énem zokog.
Na, ez a progresszív izomrelaxáció akkor. Annak egy továbbfejlesztett változata.
Egyébként nem tudom, hogy mennyit kell gyakorolni, mert egy nagyon egyszerű elven működik. Ha megfeszíted az izmaidat, akkor utána könnyen ellazulnak. Ha ezt ismétled, akkor te magad is ellazulsz.
De ettől még nem fogsz elaludni, ez tényleg vmi katonák részére továbbfejlesztett dolog lehet. Gondolom olyan k.rvára túl vannak terhelve, hogy kábé bármitől elaludnának amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!