Yarocen 15mg, használ inszomniára?
Nagyon nehezen alszok el, órákba telik, van mikor így se sikerül elaludni. Voltam pszichiáternél, aki először az assimilt írta fel, az nem használt, és most kaptam ezt a yarocen-t. Érdemes kiváltani? Használ az alvásra? Hogy kell szedni és mikor?
Annyit tudok, hogy egy egészet kell bevennem este. Aki inszomniára kapta, annak használt?
És miért emelted az adagot, ha eddig jó volt?
Lehet, hogy a katonák úgy alszanak el, de ez nem hasra ütés szerűen működik. Pilóták/katonák 6 hétig gyakorolják, mire valamelyest megy nekik. Meg eleve nem is egyszerű dolog ez. És ők nem szenvednek mentális problémákkal.
2
Mégis mi az a military metódus? És miért nem military method, ha már így írjuk?
Kérdező, igen, nekem nagyon sokat segített a remeron (yarocen) (hatóanyag: mirtazapin). Bár én csak 7,5 mg-ot szedtem, mert nagyobb adagoktól híztam és szorongtam.
7
És a military az magyar szó? 😂😂 Mesélj még, kérlek.
Amúgy mit jelent?
8
Diplomam van angolbol, amerikaba tervezek menni ha elfogadjat a vizumom, szoval hadd dontsem mar el en, koszi.
9
Nekem is diplomám van angolból (tényleg) és nem írom és nem mondom, hogy military metódus. Pláne, h MÉG MINDIG nem tudjuk, h mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!