Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentalis betegseg állkapocsvon...

Mentalis betegseg állkapocsvonal miatt?

Figyelt kérdés
Nem tudok szerezni baratnot, meg egy par bitch is jo lenne, de nem tudok szerezni mert nem a legjobb az állkapocsvonalam, es ugy a lanyoknak csak azok jonnek be akiknek nagyon jo állkapocsvonaluk van.

#műtét #Surgery Simulator #állkapocsvonal #allkapcsvonalmutet
2022. szept. 15. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

KOnkrétan mit értesz állkapocsvonal alatt?

Mi vele a problémád? EGy fényképrészletet be tudnál linkelni ide?

Én nem hinném, hogy egy ilyen pici részlet miatt kerülnek téged a lányok...

2022. szept. 15. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, en sajnos ertem, hogy mire gondol a kerdezo. Az instan meg a tiktokon terjed par eve, hogy a lanyoknak azok a pasik jonnek be, akik olyan az alla, mint egy bicikli ules. De ez inkabb csak a fiatalabb, tini lanyok koreben jellemzo, es hogy nagyon oszinte legyek: a pasik minimalis szazalekanak van ilyen alla, megis van baratnoje. Es nemreg lattam pont, hogy sokan szerkesztik a kepeiket, hogy tenyleg ilyen alluk legyen.
2022. szept. 15. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2: húha.... lemaradtam valamiről...??

Soha életemben nem volt döntési pont, hogy milyen egy pasi álla....

milyen az a bicikliülés-áll? :-D

2022. szept. 15. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessek, errw gondoltam. Evekkel ezelott kezdtek el igy emlegetni, mert olyan az allkapocs alakja, mint egy bicikli ules.

2022. szept. 15. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki a csak a “tökéletes” állkapcsot keresi egy pasiban, annak nem lesz hosszú párkapcsolata.

Kérdező, szeressen inkább a kinézeted miatt és szakítotok 3 hónap után, vagy legyetek akár évekig együtt mert a belsődet szereti és a külsődet is szépnek látja majd, mert szeret téged?

Valahogy nekem sosem jutott eszembe másnak az állát figyelni, vannak fontosabb dolgok, mint egy áll.

Persze megértem, ha komplexusokat okozz magadban és az feszélyezz, de azt dolgozd ki szakemberrel.

2022. szept. 15. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

5-ös vagyok.

Jesszus, a négyes által küldött állkapocs borzalmas.. tényleg ez jön be a csajoknak?

2022. szept. 15. 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
6os, 4es vagyok. Csak a butabb tiniknek, es nekik sem az ennyire extrem valtozata. Egyebkent annyira elharapodzott ez a divat a social mediaban, hogy mar vannak allkapocs izmot erosito rago labdak, amivel ilyen formara tudod hozni elvileg az allad.
2022. szept. 15. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

4: én az ilyenekre aztmondanám, hogy baltaarc.... És közel sem pozitív jelzőként. :-DDDD

Baltával faragott... :-D

2022. szept. 15. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
92%

Csatlakozom az #5-höz! Kérdező, ez nálad pszichés probléma, testképzavar.

Fordulj pszichológushoz, aki segít elfogadni a saját testedet.

2022. szept. 15. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább a szemöldökét nézem egy férfinak,mint az állát, de még inkább azt, hogy ne "szerezni" akarjon barátnőt, mint valami szükségleti cikket. Ha nincs nőd, magadba nézz, ne magadra a tükörben, mert kényelmes ugyan azt hinni, hogy valamelyik vonásod nem elég divatos, de inkább nézz szembe a valódi okkal, különben csak eggyel több megkeseredett incel lesz veled a világon.
2022. szept. 15. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!