Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyurcsány idegbeteg?

Gyurcsány idegbeteg?

Figyelt kérdés
Annak idején a YouTube on volt egy "Gyurcsány idegbeteg" című videó. Azóta se hagy nyugodni a kérdés, igaz e? A videó alapján kétségtelen, nárcisztikus idegbeteg egy kis hisztériás háziasszony beütéssel fűszerezve. Viszont dúsgazdag politikus is.

2022. szept. 13. 21:50
A kérdező szavazást indított:
Idegbeteg
Nem idegbeteg
Egyik fenti válasz sem igaz, mert pszichopata
39 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Hát sajnos ő is beteg mint Viktor.
2022. szept. 13. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Minden kétséget kizárhatóan idegbeteg.

Lsd. az OPNI tól is félt valamiért.

Ha másért nem attól tartott, hogy nem tudják időben eladni a bezárás után.

2022. szept. 13. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Bármi is a helyes válasz, rég nem kellene, hogy köze legyen a politikához. Amíg Gyurcsány arcát látni lehet az ellenzékben, addig biztos kormányon marad a Fidesz. :(

Ha okosabbak lennének az emberek, és tudnának 2 mondatnál hosszabb szöveget értelmezni, akkor lehetne helye a politikában, de sajnos ilyen körülmények között rég fel kellett volna adnia.

Mint az elején írtam nem tudom a választ, de ha tippelnem kellene, akkor pont hogy acél idegei vannak.

Egy hétköznapi ember rég egy németországi Lidl raktárban dolgozna a folyamatos támadás elől menekülve..

De neeem, ő még készül valamire...

A Fideszt azért nem értem, hogy ha Gyurcsány fele olyan rossz ember mint állítják, miért nem számoltatják el... nem tán azért, mert nincs miért?

2022. szept. 13. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Miért, eddig normális volt?!
2022. szept. 14. 08:10
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Hazaáruló is! és ostoba! emlékszem rá hogy a nyilaskereszt és az árpádsávos zászló közt nem tudta mi a különbség.....és ez az ember lopta meg az országot éveken át és ez adta parancsba hogy Magyar tömegek ezreit löjék/verjék! őszinte leszek, ha ő meghalna még boldog is lennék mert nem érdemli meg az életet ez a kommunista hazaáruló!
2022. szept. 19. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
persze attól még nem kívánom a halálát! csak éppen nem lennék szomorú ha megtörténne!
2022. szept. 19. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud uralkodni magán ha valami nem úgy megy ahigy ő akarja. Ha elrontja a beszédét látszik rajta hogy felrobban a feje mert zavarba jön, és ezt nem tudja kezelni (és így volt miniszterelnök).

Ezért se hiszem higy pszichopata lenne, acélidegei pláne nincsenek. Viszont egy borzasztóan hataloméhes ember aki mindent elkövet ennek érdekében. Szerintem jól leírtad kérdező. Összességében ezért se fog kivonulni a politikából.

2022. okt. 6. 19:02
 8/8 NTBS ***** válasza:
12%
Szerintem nem. Inkább rossz taktikus.
2022. okt. 19. 06:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!