Ez Paranoid személyiségzavar, vagy paranoid skizofénia? Vagy simplán csak beképzelem?
Lényeg annyi. Hogy a gyárba folyamatosan azt hiszem, hogy valaki figyel engem, személyek folyamatosan kibeszélnek engemet, ellenem van szinte mindenki.
Volt hogy 2 munkatárs beszélgetett, még régen. Oda néztek ahol én voltam, nevettek egyet közbe valamit beszéltek. Azt hittem rólam beszéltek, oda mentem hozzájuk üvöltve, azt mondták másról beszéltek. Bár már magam se tudom. + még van több minden is. Volt hogy autóval mentem, azt hittem valaki követ engem. Kényszercselekedetek , gondolatok, depi, szorongás, sztressz, van olyan napom is, hogy ez a paranoia teljesen megszűnik. Aztán 4-5 napig jelen van, 1-2 napig pedig mint ha normális ember lennék. Magam se tudom...
Lehet csak beképzelem az egészet.
+ ha valaki viccből mond valamit komolyan veszem. Zárkozott is vagyok, tömeget se szeretem. Ez van.
Volt kollégám. Neki pont az általad leíet betegsége volt hasonló tünetekkel.
Nem állítom, hogy az vagy, de gyanús. Ne igyál, füvezzél, neki ez a kettö teljessn tönkretette az agyát, ma már gyógyszer nélkül meg sincs.
Gyakori itt mindenre skizofréniát mondd :D egyszer leírtam, hogy vizuális és akusztikus hallucinációim vannak (ezek igazak, tehát nem kamuztam) és folyton megkaptam, hogy skizofrén vagyok.
Szóval gyakorira ne hallgass, hanem menj orvoshoz. Itt mindenkire diagnózisokat dobálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!