Hogyan bírjam jobban az emberek társaságát?
3 évig nem voltak barátaim, aztán 1 éve elkezdtem dolgozni ezen. Lefárasztanak az emberek, de egyúttal szükségem is van a társaságukra. Ha túl sokat vagyok emberek között, annyira eltompulok, hogy csak bámulok magam elé és nem vagyok képes kijönni ebből az állapotból. A vakációban elszoktam az emberektől, az suli első 2 napján élveztem a társaságot, aztán beállt ez az elfásulás meg elkedvtelenedés. Hogyan bírjam jobban a társaságot és beszélgessek könnyeden? Az a bajom hogy tudok kommunikálni, jó beszélgetőtárs vagyok csak lefáraszt az hogy folyton fegyelmezem magam hogy viselkedjek barátságosan meg erőltessem magamra a kedvességet
17 f
Ha a társaságot érdekesnek és kellemesnek tartod, akkor nem kell fegyelmezni magad, és semmit sem kell erőltetned, jól fogod magad érezni.
Lehet, hogy nem a neked megfelelő emberek társaságában vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!