35 éves nő enyhe szociális fóbiával. Hasonló emberek társasága segítene?
Én is szoc.fóbiás vagyok,van egy olyan oldal,hogy buraponthu,azon belül vannak fórumok és szocfób.topik is,de nem pörög,és az oldal működése is gagyi,szerintem semmit nem ér.
Én jártam pszichológusnál,semmit nem ért,csak egy csomó pénzem ment el,pszichiáter meg csak gyógyszert írt fel,arra meg nem szabad rászokni,mert semmit sem old meg,a mai napig ott van a szekrényemben a frontin,mér le is járt.
Mondják ezt a csoportterápiát,de én azt találom a legjobb megoldásnak,ha az ember gyakorolja a szociális helyzeteket,nem menekül el előle,és akkor talán el lehet evickélni az életben.
Nekem volt 2 évig egy nagyon gátlásos,és szerintem szocfóbos barátnőm,nem volt jó kapcsolat,mert rossz meg kínos volt látni a viselkedését,és nekem sem használt.
A facebook-on is van szocfóbos oldal,de meg olvastam is valahol találkozó szervezést,de ez már egy éve lehetett.
Én valahogy mindig elvagyok a munkahelyemen,és elvagyok itthon,amúgy sem szeretem túlzásba vinni a szocializálódást,aztán elszórakoztatom magamat a hobbimmal,meg ilyesmi.
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!