Vannak emberek akiknek a társasagában elkezdek szédülni. Hogy lehet ezt leküzdeni?
Nyilván a szervezetem jelez és el is kerülöm aki ezt váltja ki belőlem. De sajnos az apám is köztük van. Vele meg nem akarom ezért megszakítani a kapcsolatot.
(Előre szólok ha pszichológus véleményére leszek kíváncsi akkor őt fogom kérdezni az ilyen tanacsoktól kíméljetek.)
Ha nem akarsz pszichológiai véleményt, akkor a válasz a kérdésedre:
Sehogy.
Nem semmi, hogy írok 2 sort és noném unatkozó emberek orvowi diagnózisokat firkalnak ide. Pont ezt kértem, hogy ne!
1. Te valami mindentudó napkeleti bölcs vagy? Vagy azt képzeled egy bölcsész szakot elvégzett valaki mindent tud. Képzeld én is szigorlatoztam pszichológiából. Talán pont ezért vagyok kíváncsi hétköznapi emberek vélemenyére és megoldásira a mindenkire ráhózott sémák és diagnózisok helyett. Mert aki kicsit többet nevet az nem normális aki meg kicsit többet szomorú az depressziós aki meg veletlenül hall vagy lát valamit amit mások nem az skizofrén persze ha sokknak van kepzeletbeli baratjuk az már vallás.....szóval köszi de nem. Értelmes emberek megoldásaira vágyom nem hókusz pókuszra ha arra vagynék inkabb keresnék egy sámánt az legalább szórakoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!