Mikor jut el arra a pontra a fáradtságotok, hogy már hallucináltok?
Normál, éber állapotban hallucinálni MINDIG súlyos tünet, és valamilyen betegség van a háttérben! Azonnal orvoshoz kell fordulni, ha ilyen van.
Kivétel ez alól persze, ha hallucinogént szert fogyaszt az ember, az más tészta.
A hallucináció egyetlen "normál" variánsa, ha az alvás-ébrenlét határán következik be. Extrém kimerültség, fáradtság esetén (amikor már csúsznál bele abba, hogy elalszol), el tudom képzelni, hogy hallucinálsz, akkor is, amikor egyébként nem akarnál aludni.
Nekem volt olyan hetem nemrég, hogy 6 éjszaka alatt összesen kb. 5-6 órát aludtam. Még ekkor sem hallucináltam, pedig a kimerültség miatt kicsit olyan érzés volt, mintha álomszerű lenne a valóság.
Alvás-ébrenlét közt viszont már volt, hogy hallucináltam, de az teljesen független volt attól, mennyire voltam fáradt, igazából random következtek be az ilyenek nekem.
Anno 6 évesen apám elvitt magával éjszakai horgászatra és este energiaitalt kínált nekem amit jóízéből adódóan meg is ittam. Aztán utána hiába próbáltam lepihenni, képtelen voltam, folyamatos éberség, a szemem sem bírtam lecsukni.
Másnap nagyon nagy hőség volt, 35-40 fok között, mi egy panelban laktunk a legtetején klíma nélkül és akkor kezdődött az egész amikor hazaértünk oda és megpróbáltam elaludni. Letettem a fejemet, lecsuktam a szemem és azt éreztem, hogy zuhanok a semmibe, közben enyhe hányingerem van és azt hallucináltam, hogy valaki a haját az arcomba dörgöli. Emellett nagyon nagyon melegem volt. Erre sorozatban többször felriadtam, majd végül anyámék a saját ölükben szaladtak velem le a kocsihoz mert már járni nem bírtam és már szivárványosan láttam sok mindent, közben valami zenét is behallucináltam. Szó szerint mint aki bedrogozott.
Végül a megoldás az lett, hogy kimentem mamáék aludni ahol jó húvös volt és ott nyugodtan kipihentem magam. Este naplementére felkeltem, de utána nem sokkal aludtam is vissza és másnap reggelre hevertem ki az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!