Ezen lehet segíteni?
Az a problémám, hogy sajnos már nagyon fiatal koromban elszigetelődtem az emberektől, értek rossz élmények, bántások,
Sajnos azóta nagyon sértődékeny ember lettem aki mindent magára vesz. Sokszor érzek erős gyűlöletet az emberek iránt de inkább magam iránt, mert tudom, hogy sok rossz döntést hoztam és elsősorban nem mások tehetnek arról, hogy ilyen lettem. De mégis egyszerűen nem tudom olyan emberek társaságát elviselni hosszú távon akikről úgy érzem, hogy jobbak nálam, mert ilyenkor nagyon erősen előjönnek a negatív érzéseim, hogy én milyen szar ember vagyok másokhoz képest.
Most jelenleg nem látok kiutat, minden nap eszembe jut az öngyilkosság, mert úgy érzem nem megy nekem ez az élet nem vagyok elég erős hozzá, úgyse fogok sikereket elérni az életben a borzasztó személyiségem miatt akkor meg minek éljek?
De mégse tettem meg még eddig és néha azt érzem nem is akarom, nem is merem, valójában élnék én is szívesen csak nem így.
Szerintetek reménytelen eset vagyok? Lehet ezen egyáltalán segíteni ha az ember már régóta ilyen vagy ez súlyos mentális betegség lehet amin nem lehet változtatni?
Depresszió szűrésen voltál?
Persze, hogy lehet segíteni, mindenen lehet.
Azt javaslom pozitívan állj az élethez, fel a fejjel!
Nem késő változtatni.
Annyi célom lenne, viszonylag nyugodt életem legyen, ne úgy álljak az emberekhez, hogy úgyis mindenki bántani fog, mert ezt érdemlem, hanem tudjak nyugodtan emberekkel lenni.
Nem voltam semmilyen szűrésen, nem tudom, hogy egyáltalán mi bajom van, nem mertem ezeket elmondani senkinek eddig.
"Meg lehet nézni a gombamód szaporodó fiatalkori depresszió, és a nyugati típusú táplálkozás terjedése közötti összecsengést."
. Csak nehogy felcseréljük az okot és az okozatot...
Kelly Mcgonigal - A stressz napos oldala
Ezt a könyvet olvasd el, hasonló cipőben jártam mint te és nekem sokat segített. Szerintem te is tudsz belőle inspirációt szerezni.
"Csak nehogy felcseréljük az okot és az okozatot.."
Nincs felcserélve semmi kedves 4-es. A beleidben ügyködő, a sejtjeid számát is 10x felülmúló bacik vitaminokat enzimeket, hormonokat, neurotranszmittereket termelnek neked. De csak ha egyáltalán jelen vannak, és nem patogén törzsekre cserélted le őket az élelmiszernek látszó tárgyak fogyasztása közben. Fel kéne fogni végre, hogy SZIMBIÓZISBAN élünk velük, tehát csak akkor működnek jól, ha mi is jól működünk, vagyis azzal etetjük őket, ami valóban kell a szervezetünknek. Érdekes azt minden kamasz tudja, hogy az autó nem működik rendeltetésszerűen, ha szennyvizet tankol bele a gazdája. De a saját testétől meg elvárja ezt.
Az élelmiszeripar IPAR. Profitorientált vállalat. Azt eteti meg velünk, amit olcsón, nagy mennyiségben elő tud állítani, és qurvára nem érdekli, ha nem mindenki bírja.Az ő dolga a gyártás és eladás. A vevő dolga (lenne) megválogatni, hogy mit vesz meg, és mit nem.
9: nincs különbség MAgyarország vagy más EU-s ország között ezen a téren..
SŐT! Nézd meg Svédországot, v. Norvégiát... SOKKAL több a pszichés beteg... Minél nagyobb a jólét, annál több idejük van magukkal foglalkozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!