Mitől lehet Szélsőséges hangulatingadozás és ürességérzet ?
Sziasztok igazából azt szeretném kideríteni hogy amit érzek belül az kóros e vagy sem
Az az igazság hogy már egy éve elég ingadozohangulatom van és sajnos a kapcsolataimat sem érzem túl erősnek és attól félek hogy egyszer csak minden barátom elhagy és hogy utalnak pedig vannak barátaim csak sokszor gondolok arra hogy mivan ha mégsem szeretnek és mivan ha csak vicc tárgya vagyok
Félek kezdeményezni felek attól hogy meg bántanak valamivel azt kell tudni rólam hogy én sosem viseltem jól azt ha valaki megbántott
Igazából a hangulat ingadozásaim miatt egyszerre lennék társaságba és egyedül akarok lenni .Ezek miatt a negatív gondolatok miatt nem tudok koncentrálni lassan tanulok van. Hogy nem emlékszem olyan jól bizonyos dolgokra.illetve gyakran szoktam sírni is
A múlt évben kétszer voltam depressziós igazából öngyilkossági gondolataim is voltak
Szóval szerintetek ez mi lehet
(A depresszióm és a szorongásom miatt járok phszochologushoz és voltam pszichiáternel is csak ezeket a dolgokat eddig nem mondtam )
Válaszotokat előre is köszönöm
16/F
az írásod első felénél magamra ismertem, énse tudok barátságokat kezdeményezni és nagyon félek hogy a barátaimnak (már annak a kevésnek aki van) csak szánalom miatt a "barátaim" viszont én 1 rossz ember vagyok és őszintén minden szrt meg is érdemlek és közel se kapok annyi rosszat mint amit megérdemelnék.
Viszont, az öngyilkosos részt rossz volt olvasni! kérlek ne tegyél ilyet! elég sok rossz ember van a világon és most nem csak magamra célzok! csak nézd végig hány korrupt meg gyilkos és rossz lelkű ember él... a jó emberekre szükség van! hidd el a te életed sok sok embernél értékesebb! mondj el mindent a pszichológusodnak és ne félj! már maga a tény hogy leírtad 1 bátor emberré tesz! vannak barátaid akik nem véletlenül a barátaid! ők a szívük lelkük oda adnák érted! ne azzal foglalkozz hogy idegenek akik nem ismernek mit gondolnak/mondanak rád, hanem akik szeretnek és a életük rád bíznák, ők mit gondolnak rólad! csak ez számít! és hidd el nekem, a nyakam rá merném tenni hogy 1 rossz dolgot nem tudnának mondani rád! legyél a barátaiddal és felejtsd el a gondolataidat! kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!