Miért érzem magam depressziósnak, a következő percben pedig boldognak?
Hangulatingadozás, szüleiddel beszèlj erről mindenkèpp. Lehet 1 pszihologus se ártana hogy kiderítse mitől van.
Első körben szüleiddel ülj le ès mond el hogy mit èrzel , mi bánt. Lehet már ez is segíteni fog.
Velem is volt ilyesmi, én is feltettem gyik-re, és azt írták, hogy csatlakozzak közösségekhez, ahol sokat vagyunk együtt, vagy töltsek több időt a barátaimmal, hogy éreztessék velem, hogy van akinek számítok.
Jövőhét után találkozom a barátaimmal és nemrég létrehoztam facebook-on egy kis helyi állatvédő közösséget. Még nem vagyunk sokan és nem találkoztunk, de jó érzés, hogy valaminek úgymond a vezetője lehetek. Vannak terveim a közösséggel, és ha újra előtörnek bennem azok a gondolatok, hogy én bizony semmit nem érek, akkor csak arra gondolok, hogy azokat a célokat bármi áron megvalósítom :D
Remélem segítettem :D
#3 vagyok
Szerintem próbáld ki amit én írtam, nekem bejött. Esetleg ha van olyan barátod akiben feltétel nélkül bízol, vele beszélhetnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!