Hangulatingadozás?
Körülbelül 1-2 hónapja jött elő nálam ez a kedv és hangulatingadozás...Van, hogy egyszer van kedvem mindenhez, de mire el jön az ideje már nem akarom.. például napközben elődöntöm, hogy este megyek sétálni a barátaimmal fagyizni a tóhoz de estig elmegy teljesen ettől a kedvem.
Olyan is van, hogy egyszer nagyon jó kedvem van boldog vagyok majd rá 10 percre utálok mindent és mindenkit...
Szomorú leszek ideges de ugyanígy képes vagyok boldog lenni pár perc leforgása alatt a szomorúságból.
Mi lehet ennek az oka? Nem szeretnék interneten rá keresni érthető okokból. :)
(egész jó munkám van, az életem úgy érzem rendben van, nincs semmi hatalmas problémám, gyógyszereket nem szedek)
23/L
Nemkellene gondolni a legrosszabbra de ez bipolàrisra hajaz. Ők érzik magukat egyszer fenn másszor lent.
De én az esetedben inkább covid utáni enyhe depresszióra tippelnék. Van ilyen, majd elmúlik. Próbálj mégis inkább utànagondolni hogy mi zavarhat/idegesíthet/stresszeltethet. Van amikor egyáltalán nem egyértelmű, pedig van egy tudatalatti stresszor, és az emberek azt hiszik hogy nincs. Ezért szimplán nem is gondolnak erre.
Én is gondoltam erre, hogy valakit fel kéne keresni... Mert lehet nem nagy dolog de mi van ha még is? Elég zavaró, hogy úgy érzem nem vagyok normális... Néha attól félek külső szemmel mit gondolnak rólam.. rendszerint történik az, hogy megbeszélek valakivel egy programot és lemondom szimplán mert nincs kedvem utána... Mikor előtte nagyon akartam, utána már annyira nem akarom, hogy képes vagyok a legrosszabb kifogásokat kitalálni.
Viszont nem érzem azt, hogy egy "ilyen probléma" miatt pszichológushoz kéne menjek.
Egyebkent, ha interneten nem akarsz rakeresni, akkor itt miert akarsz tudakozni mi lehet a bajod oka? Senki nem fogja kitalalni, nemnismerunk. Kapsz valamit majd valaszokat es kivalasztod azt, ami neked legjobban tetszik.
Bipolaris tuti nem, szemelyisegzavar sem, mert az se egyik pillanatrol a masikra alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!