Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok minden este...

Miért vagyok minden este szomorúbb és érzékenyebb?

Figyelt kérdés

Minden este dramatikusan érzékeny vagyok.

Fogalmam sincs mi okozhatja, már évek óta jelen van ez az állapot. Úgy kell elképzelni, mintha borderlineom lenne és elalvásig aktív. Ilyenkor általában intenzíven szomorú vagyok, nagyon beszélhetnékem van és magamba fordulok.

Példának csak az extasy utáni lejövőt tudnám mondani. Nap közben mindig feldobott vagyok, azonban úgy érzem, hogy mindenféleképpen szükséges lenne tanácsokra, hiszen nem szeretném ilyen módon leélni a hátralévő életemet.

Gondoltam már arra, hogy talán egy régi trauma az okozója, de egyszerűen semmi nem jut az eszembe.

Ha van ötletetek, kérlek írjatok.

18/F

2022. jún. 1. 05:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ezt érzem, bár én kényszerbeteg vagyok és nekem estére jönnek elő a tünetek.

Szerintem a fáradság, illetve az, hogy este az agyunk alvásra készül és ez változtathat egy kicsit a hangulatunkon.

2022. jún. 1. 10:27
 2/3 anonim válasza:
Fogalmam sincs miért, de nálam is ez van
2022. nov. 1. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló mondta meg az okát: fáradtság, hormonok.
2022. nov. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!