Pszichiátrián érhet kellemetlenség amiatt, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom elvileg nem, de írjon akinek van konkrét tapasztalata, lehet privátba is.2022. szept. 9. 10:36
1/11 anonim válasza:
Sok ott a betem ember, szóval érhet.
2/11 anonim válasza:
És ezt honnan tudnák rólad? A homlokodra van írva?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam titkolni, ha a párom bejön nyilván látszik rajtunk.
2022. szept. 9. 11:15
5/11 anonim válasza:
Mi látszana? Ha nem nyaljátok-faljátok egymást nyilvánosan, simán rokonnak nézik....
6/11 anonim válasza:
Istenem, mennyi idióta...
A pszcihiátrián alap, hogy elmondod, hogy meleg vagy, hiszen anélkül nem tudnak neked helyes diagnózist adni. De számíts rá, hogy az állami ellátásban 2-5 percet fognak tudni veled foglalkozni, adnak valami pirulát, aztán jöhet a következő. A melegséged miatt biztosan nem fog hátrány érni.
7/11 anonim válasza:
Nem, nem kell elmondani, semmi köze a bajához annak hogy kivel szeret dugni.
8/11 anonim válasza:
Pszichiátrián erre rá fognak kérdezni, kórrajz része. De megkülönböztetés emiatt nem fog érni, de fontos része a diagnózis felállításának.
9/11 anonim válasza:
Figyelj ott olyan is van akinek folyik a nyala, nem az lesz a húha dolog hogy te meleg vagy
Inkább az orvosok miatt aggódnék
10/11 anonim válasza:
Nem pont emiatt kellene aggódni. Nyilván elmondod a kezelőorvosnak mint az én pasim is. Az én párom részegen bántalmazta a nővérét(jogosan) és beutalták a zárt osztályra. Na a kezelőorvos 15 perc után megállapította hogy mizogin nőgyűlölő, mániákus depressziós és skizofrén. Jól teletömték gyógyszerekkel, amiktől olyan kába volt, hogy sokszor nem is érzékelt minket. Szerencsére egy tiszta pillanatában rájött, hogy át lehet bszni a nővéreket és a kezelőorvost is azzal, ha az ő pozitív véleményüket és életfelfogásukat szimulálja. Ja és nem szedte a bogyójait sem be. Egy hónap után kiengedték. Amúgy meg a páromnak semmi baja, nem hogy skizo lenne. Gondolom 12 év együttlét alatt feltűnt volna nekem is hogy gubanc van. 31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!