Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem érzem soha magam zavarban?

Nem érzem soha magam zavarban?

Figyelt kérdés

Csak kívancsiságból írom ki, van-e más is így ezzel, de nincs olyan szituáció hogy zavarba tudjak jönni, kellemetlen persze van, de zavarba hozni egyszerűen nem lehet.

Pl elég pénzért akár seggpucéron élö adásban elsátálgatnék a Margit hídon akár... oké ez elég szélsőséges példa volt.

De ha beszédet kell mondani mások előtt, nem probléma. Új emberekkel kell megismerkedni nem probléma, állás interjú fura kérdésekkel, nem probléma. Egyszerűen nem érzek semmit semmilyen szituációban, nem stresszelek, nem tudnak kellemetlen helyzetbe hozni, egyszerűen lesz@rom ki mit mond, akar, gondol...stb

Nem írtam volna ki ezt a kérdést ha egy barátommal erről nem beszélgetek el ma délután és egyszerűen kíváncsi vagyok, mások is vannak ezzel így? Simply don't give a f@ck about anything.

2022. aug. 20. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele ezért pont leszarom amit írsz :D
2022. aug. 20. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez tetszett, jó arcnak tűnsz:'D
2022. aug. 20. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
:D ;)
2022. aug. 20. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki mert ez a hozzààllàs sokmindentől megfog kímélni az életben.
2022. aug. 20. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad is, azért nem izgulsz mert lesz*rod. Akkor izgulnak az emberek ha van tét (vagy legalábbis úgy érzik, hogy van vesztenivalójuk). Vannak amúgy céljaid? Vagy van ami érdekel? Ha valaki valamit el akar érni, akkor már van mit elbukni és akkor van ami miatt lehet izgulni/stresszelni.
2022. aug. 21. 09:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Vannak céljaim és mindig is voltak, lehet inkább csak ki vagyok égve. Ami fontos volt eddig már az se tud lázba hozni, hogy fogalmazzak... pár éve szinte képtelen vagyok örülni dolgoknak, ezután azt vettem észre szomorú se szoktam lenni, vizsgáztam nemrég nagymotorból, ott is vizsga közben elgondolkodtam azon hogy amúgy most nem kéne izgulni? Es arra jutottam hogy lesz@rom. Sikerült a vizsga.

Most megyek ausztriába dolgozni és ez is olyan... meh... kimegyek jobb lesz a pénz de amúgy leszarom mert úgy se lesz olyan amit akarok.

Igazából nincs rossz kedvem, szimplán minden 'üres'

Mondjuk pár napja motorral 150km/h sebességnél elém ugrott 1 őz és éppen hogy ki tudtam kerülni... és nem félelemmel gondolok vissza rá, hanem hogy "bazki de izgalmas volt'

Passz, megőrültem 😪

2022. aug. 21. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen szintű üresség akár depresszió is lehet. Bár lehet "csak" kiégés, de a kettő azért sokszor együtt jár. Lehet érdemes lenni elmenni egy pszichológushoz, vagy legalább elkezdeni önismerettel foglalkozni, hogy rájöjj mi a gond.
2022. aug. 21. 14:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Barátom unszolására ma fogadtak külön órában a helyi emberi elmével foglalkozó intézetben ahol a disszociatív személyiségzavarral foglalkozó alosztály egyik szakorvosával töltöttem a délutánt és 4 órán keresztül teszteket kellett töltögetnem amik szinte ugyan azokkal a kérdésekkel voltak tele csak máshogy megfogalmazva, utána pedig volt egy egy órás elbeszélgetésünk + képeket vetítettek amíg egy MRI gépben feküdtem és vizsgálták az agyi aktivitásomat.

Sztori röviden; a doki azt mondta, hogy nárcisztikus disszociatív zavarom van, köznyelven "pszichopatikus személyiségtorzulás" és hogy erre nem tud gyógyszert felírni csak leszedálni... azt a hétköznapi életben pedig nem célszerű használnom.

Amikor eljöttem megfogta a vállam es annyit mondott, hogy ne csináljak semmi hülyeséget.

Hát, ez van... pedig én semmi ilyesmit nem érzek. Mindegy, ezt a papírt jó mélyre elrakom és nem kell róla tudnia senkinek.

2022. aug. 21. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Azta. Szerintem erre senki nem számított.
2022. aug. 21. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!