Annyira fura. És emiatt zavarba érzem magam. (? )
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és az osztályból meg a másik soztályból is már egy pár lánynak megjött.Nekik is viszonylag nagy mellük van, ELÉGGÉ. De nekem még nem jött meg és majdnem nekem is ugyanakkora és a fiúk "tudják" hogy nekik miért olyan agy és azt hiszik h nekem is. De.. ÁHH és ez nagyon idegesítő.Hogy engem is oda sorolnak be. (toppot hordok, sporttoppot) Valamit tudok ez ellen hogy csak egy inyuripindurit is kisebb legyen?2014. dec. 11. 22:40
1/6 anonim válasza:
A mellméret nincs összefüggésben a menstruációval.
2/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel! Ha mindig a más véleménye lesz fontos neked, akkor vagy bedilizel, vagy egy viselhetetlen sznob leszel!
Örülj neki, hogy szépen fejlődsz, és feküdj le időben, mert gyereknek ilyenkor már ágyban a helye!
3/6 A kérdező kommentje:
oké, várom anyumat nemsokára jön haza a munkából
2014. dec. 11. 22:50
4/6 anonim válasza:
Nincs semmi köze a mellméretnek a menstruációhoz.
5/6 anonim válasza:
A menstruáció meg rád tartozik, nem a fiúkra az osztályból. A melleidet meg nem kell kipakolni és akkor nem lesz gond, nem fognak szexuális segédeszköznek nézni.
6/6 anonim válasza:
12 évesen ne ezzel foglalkozz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!