A (Magyar) pszichiátriákon miért bánnak uyg az emberekkel mint valami internáló táborban, vagy haláltáborban lennénk?
Én voltam pszichiátrián, és az ápolók a semmiért vertek, aláztak. Olyan volt mint Auschwitz.
Csak magyarok ilyen gonoszak? Bárki akivel beszéltem erről szintén alázott és tiltott mintha fertőző lenne.
A agymarok miért ilyen nácik? Fasiszták! - frusztráltak, olyan érzésem volt ott bent hogy a romákon illetve tehetetlen skizofréneken éli ki magát ez a nyomorult nép.
Az iskolai élményeim se semmik a jól kinéző nő flegam csitrik, akik azóta mit sem változtak. Ők hozták elő a skizofréniámat. Ezek a személyek akik megnyomorítottak ma vígan családban élik az életüket. Remélem a jó isten csapást mér rájuk, mert ártalmatlanúl szenvedtem miattuk!
10
Valóban hozzátartozik a dologhoz, hogy amikor zárt osztályon voltam, akkor kegyetlenül leszedáltak és le is kötöztek ("fizikai restrikció"), de ezekre sajna szükség volt. Egy vidéki zártról ki is rúgtak 2 nap után (na még ilyen is van, am. területileg nem is oda tartoztam), felkerültem Bp-re egy másik zártra (budapesti vagyok) és ott is voltam zárton 2 napig, majd a lehető leghamarabb (bírói szemle után) már a nyílton voltam. Hozzám nem nyúltak egy ujjal az említett szedáláson és lekötözésen kívül, tuti, hogy nem vertek meg, stb.
11: remélem, most már jobban vagy...
Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor a beteg érdekében kell a restrikciókat alkalmazni. De hogy verés nincs, az tuti!
Bár az említett cikk az amerikai állapotokat mutatja be, Magyarországon sem sokkal különbek a pszichiátriai kezeltek visszajelzései.
„Az ápolók [a pszichiátrián] amúgy korlátlan hatalommal rendelkező, élet-halál urai, öblös torokhangon ordítoznak, zsidóznak, káromkodnak, valódi smasszerként viselkednek annak tudatában, hogy bármit megtehetnek, hiszen ők maguk is »áldozatok«. Hivatásuk áldozatai” – írta korábban egy szociológusnő, aki hat napot töltött egy „kiemeltnek” számító budapesti pszichiátrián. Részlet az előző linken található cikből.
12
Köszönöm. Igen, persze. Jól vagyok.
A kérdező csak mazsolázik mindenféle horrortörténeteket, és pár esetből extrapolál.
Írj blogot, ha ki akarod írni magadból, vagy mert ezt írták fel neked terápiaként. De ne terjessz rémhíreket, hogy ezek általános állapotok a pszichiátriai osztályokon!!!!
Amúgy pedig az ön- és közveszélyes mentális betegeket nem véletlenül utalják be ZÁRT osztályokra.
Mielőtt még kárt tennének másokban... És akkor az IMEEI-ben lennének utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!