A (Magyar) pszichiátriákon miért bánnak uyg az emberekkel mint valami internáló táborban, vagy haláltáborban lennénk?
Én voltam pszichiátrián, és az ápolók a semmiért vertek, aláztak. Olyan volt mint Auschwitz.
Csak magyarok ilyen gonoszak? Bárki akivel beszéltem erről szintén alázott és tiltott mintha fertőző lenne.
A agymarok miért ilyen nácik? Fasiszták! - frusztráltak, olyan érzésem volt ott bent hogy a romákon illetve tehetetlen skizofréneken éli ki magát ez a nyomorult nép.
Az iskolai élményeim se semmik a jól kinéző nő flegam csitrik, akik azóta mit sem változtak. Ők hozták elő a skizofréniámat. Ezek a személyek akik megnyomorítottak ma vígan családban élik az életüket. Remélem a jó isten csapást mér rájuk, mert ártalmatlanúl szenvedtem miattuk!
Miért nem kérdezted őket?
Egyébként aki ott dolgozik, néha betegebb mint az ápolt.
9: ÉN ugyan saját tapasztalatról nem tudok beszámolni, de közeli hozzátartozóm révén voltam párszor ilyen helyen - SEMMIFÉLE hasonló dolgot nem tapasztaltam.
A kérdező nyilvánvalóan skizofrén - és ő maga sem tudja szétválasztani a valóságot és a tévképzeteit.
Nem tudom, ő volt-e korábban, olyan kérdéseket írt ki vki, hogy az ápolók megverték, lekötözték, meg mittomén... De azt nem írta le, hogy ő mit csinált, hogy ez volt a válasz.... Sőt az se, hogy ez megtörtént, vagy behallucinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!