Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha 20 évesen nem látom értelmé...

Ha 20 évesen nem látom értelmét az életnek, akkor mégis mi lesz velem később?

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen semmi sem sikerül, semmiben sem vagyok jó, munkám sem lesz soha, a párkapcsolat egy olyan dolog amiről már álmodni sem merek. Egy szerencsétlen csődtömeg vagyok, csak azért vagyok ezen a nyomorult világon, mert túl gyáva vagyok ahhoz hogy úgy öljem meg magam, hogy a szüleim még élnek. Ha ők nem lesznek, már semmi sem állíthat meg.

Jártam pszichológushoz, voltam zárt osztályon, jártam pszichiáterhez, vannak hobbijaim, próbáltam sportolni, gyógyszert szedtem, semmi nem segít.

Egész egyszerűen csak meg akarok dögleni. Nincs is valójában kérdés, csak ki kell írnom magamból ezt az egészet hogy ne őrüljek bele ebbe a szarságba.

2022. szept. 3. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
A hisztizés helyett inkább próbáld meg élvezni az életet: menj el moziba, egyél valami olyat, amit nagyon szeretsz, menj el prostihoz stb
2022. szept. 3. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Ugyanígy érzem magam,kérdező.Én is felesleges vagyok ezen a földön,mindenkinek jobb lenne ha nem lennék a világon.Szinte bűnnek és büntetésnek érzem a létezésem.

Naponta,percenként gondolok az öngyilkosságra.Nem jöttem rá ez ellen lehet-e valamit tenni,de nem vagy egyedül ezzel az biztos. 23/l

2022. szept. 7. 18:59
 13/14 anonim válasza:
Nekem 13 évesen öngyilkossági kísérletem volt, most 19 vagyok és már teljesen rendbejöttem. Közhelyes, de az idő minden sebet begyógyít
2022. szept. 24. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
2024ben érzem ezt most így.
aug. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!