Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztétek már, hogy nincs...

Éreztétek már, hogy nincs értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Már elég régóta ezt érzem. Sok pszichológusnál jártam, talán a beszélgetések alatt éreztem valami motivációt, pozitív érzéseket. Aztán feladtam, már nem járok, belefáradtam. Azóta se tudom mi az élet értelme. Reggel úgy kelek, hogy semmi motivációt és pozitív dolgot nem érzek. Esküszöm ennél még a halál is jobb lehet.

Fogalmam nincs miért írtam le, tudom, hogy ez sem fog segíteni…

Csak, hogy hasonlót éreztetek már?

2022. máj. 24. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. máj. 24. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze...
2022. máj. 24. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Éreztem ugyanezt igen. Pszichiáter segít hosszútávon.
2022. máj. 24. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Amióta gyerekem van így érzek
2022. máj. 24. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem talán párszor lehet volt ilyen gondolatom. Lehet hogy unalmasnak találod az életed és azért érzel így. Keress hobbikat, barátokat utazz el helyekre és nézd meg hogy úgy változik e a közérzeted. A szürke hétköznapok hajlamosak ilyen érzést kiváltani az emberből.
2022. máj. 24. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Folyamatosan
2022. máj. 24. 22:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Úristen. Nem gondoltam, hogy mások is érezhetnek így.

Keressek hobbikat, barátokat? Semmi indíttatásom nincs erre. Semmit nem érzek, azonkívül, hogy végtelenül unok mindent. Azt, hogy beszélgessek valakivel néha még fárasztónak is érzem.

Gyerekek, mi az élet értelme? Hogy reggel felkeljek és elmenjek dolgozni, utána tv-t nézzek, utána aludjak? És másnap kezdődik elölről minden… Ezt az életet nem nekem találtàk ki 😀

2022. máj. 24. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Valóban nem neked találták ki. Hanem maguknak. Azok, ott fent...
2022. máj. 25. 09:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is érzek így néha, főleg, ha kívülről szemlélem az életem. Aztán a napi tevékenységek sodrása visszaránt: végülis a munkámat is szeretem, gondoskodnom kell a kutyámról, stb.
2022. máj. 31. 07:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen érzem nap mint nap:/
2022. jún. 9. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!