Vagdostam magam 2nap mulva új szaközép iskolába megyek Egész nyáron hosszu ujju felsöbe voltam már hosszu ujju felsök szétszakadak nics hosszu ujju polom Hogy menjek iskolába? Hegek 4honapos mélyek alkaron vanak 2szer vágtam fell a erem.
Figyelt kérdés
Vagdostam magam 2nap mulva új szaközép iskolába megyek
Egész nyáron hosszu ujju felsöbe voltam már hosszu ujju felsök szétszakadak nics hosszu ujju polom
Hogy menjek iskolába?
Hegek 4honapos mélyek alkaron vanak
2szer vágtam fell a erem.
2022. aug. 29. 18:42
21/22 anonim válasza:
Annak örülj, ha pszichológushoz küldenek, mert az tud segíteni. Ba a hatáskörén túlmutató problémád van, akkor továbbküld.
22/22 anonim válasza:
en is vagdostam magam, aztan muszaj volt poloba menni, hat abba mentem. nem vette eszre senki, de ha nagyon felsz alapozozd le, otthon meg kezeld kamilla kremmel az picit segit a hegek eltuneseben (ertsd: nem lesz piros/feher, hanem picit borszinubb, kevesbe feltuno)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!