Vagdostam magam 2nap mulva új szaközép iskolába megyek Egész nyáron hosszu ujju felsöbe voltam már hosszu ujju felsök szétszakadak nics hosszu ujju polom Hogy menjek iskolába? Hegek 4honapos mélyek alkaron vanak 2szer vágtam fell a erem.
Vagdostam magam 2nap mulva új szaközép iskolába megyek
Egész nyáron hosszu ujju felsöbe voltam már hosszu ujju felsök szétszakadak nics hosszu ujju polom
Hogy menjek iskolába?
Hegek 4honapos mélyek alkaron vanak
2szer vágtam fell a erem.
#10.
Azért kell, hogy ne nézzék hülyének mindenhol és ne kerüljék el.
Egyébként is szánalmas dolog mutogatni az ilyesmit. Ha már egyszer hülyeséget csinált valaki, akkor legalább ne legyen rá büszke!
13/13 mélyek 4honapja nem halványult
Kidudorodik a heg
5honapja azon jár a agyam hogy öljem meg magam
Megszakitotam mindenkivel a kapcsolatot szüleimel se beszélek
Tul fiatal vagy ahhoz, hogy ennyit szenvedj es hogy ezek miatt valami felelotlen dolgot kovess el, ami nyomot hagy az eletedben orokre, vagy meg rosszabb...
Ugyan nem ismerem a csaladi helyzetedet, a korulmenyeket amikben elsz. Nem itellek el csak azt, amit tettel.
Kerlek kerj segitseget, de surgosen!! Fognak tudni segiteni, ha nem is azon amiben elsz, de abban igen, hogy osszeszedd magadat es kitorj abbol, amiben vagy. Nem szegyen osszevagdosott karral segitseget kerni, ezert vannak a pszichologusok, pszichiaterek, akar a haziorvos! Azt meg jol teszed, ha megelozod az iskolapszichologust. Szakember segitsegere van szukseged, aki magabiztosan kepes segiteni es erre van kikepezve, valoszinu nem kis problemad van.
A hegeket viszont rejtsd el, ne mutogasd a suliban. Bar ugyis megfogjak latni elobb utobb valamikor. Felnottkent majd konnyebb lesz a hegekkel egyutt elni, tetovalhatsz rajuk akar.
Nem tudom meddig vannak a karodon a hegek, de karkotot horshatsz, vagy arulnak halos kesztyuket az is takar valamit gondolom. Meg ahogy irtak alapozo.
De kerlek kerj surgosen segitseget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!