Pszichológusnál aki majdnem egy korú és más nemű (férfi a nőnek) hogy beszéljen a szexualitást érintő gondjairól?
Fokozott, kiéletlen vágyak stb., amik elfojtásra kerülnek folyamatosan, ebből adódóan - vélhetően ez a gond, részben - minden másra is ráteszi a bélyeget, és csak romlik le az ember meg romlik?
Mellette még a munkahelyén is stresszel, nem tud nem hogy kiteljesedni, de még önmaga se lenni, éveken át?
Na, ezekről hogy beszéljek a pszichológusnak? Pont az hogy ha még csinos is, akkor csak izgatna a gondolat ott helyben is hogy mi lenne ha...?
lehet nőknél ez máshogy megy... a "megváltót", pont azt az embert látják benne akit maguk mellett is szívesen tudnának. Úgymond lelki sérültként (félreértés ne essék, én is az vagyok tulajdonképpen) gondolom nem nehéz művelet beleszeretni.
De férfiként a szerelem nem így megy... más működik a háttérben. De közben rájöttem hogy nem egy korú akire gondoltam, idősebb bő 10-15 évvel, és nem is csinos.
Szóval nem lenne ilyen "gondom".

10-es vagyok.
Azért férfiakkal is bőven előfordul az ilyesmi. De te tudod. Mindenesetre remélem, tud segíteni neked.

12-essel értek egyet. Férfiakkal is megtörténhet. Konkrét esetet is hallottam (olvastam).
több választ is írtam 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!