Ez depresszió vagy szorongás ?
Megpróbálom a legrövidebben és legérthetőbben összefoglalni. Ha valaki mélyebben és több részletre kíváncsi mert hátha úgy jobban tud segíteni szívesen mesélek neki privátban hosszabban kicsit.
Szóval elég hosszú ideje úgy érzem magam mintha valami nem stimmelne, így a mellkasomban érzem. Tudom, hogy hülyén hangzik de tényleg így tudom a legpontosabban leírni. Mintha valami állandóan nyomná a mellkasom belülről vagy az ellentéte hogy mintha üres lenne és hiányozna valami egyszerűen nem tudom eldönteni. Azóta van ez mióta elhagytam az első barátnőmet és ez nem valami sima szerelmi bánat mielőtt valaki ezt gondolná mert azóta volt más lány is az életembe azóta amit hellyel közzel feldolgoztam mikor az véget ért. De az első mintha mindig kísértene mert az én hibámból ment tönkre ez egy elég bonyolult történet amit nem ecsetelnék itt mert akkor senki nem olvasná el a kérdésem mert nehezen tudnám kifejteni 5 mondatban. Sok idő eltelt és élem az életem de mindig kísért a dolog, képes vagyok a boldogságra, rendszeresen járok társaságban és jól érzem magam de kb folyton ezzel a nyomasztó meg letargikus érzéssel kell küzdenem és már szeretnék valami megoldást találni... annyi minden próbáltam de semmi nem segített. Csak idővel enyhült. Mikor még friss volt a dolog akkor viszont nagyon meggyötrő volt. Most is az csak kevésbé de túl szeretnék lépni rajta de valahogy egy helyben toporgok csak.
Mit tanácsolsz pszichológussal kapcsolatban ? Férfi legyen vagy nő ? Számít ez ?
Van valami oldal a neten ahol meg tudom keresni a "legjobb" szakembert ? Eddig nem mentem mert egyrészt nem is mertem, másrészt viszont félek, hogy egy nem éppen a legjobb szakemberhez megyek aki esetleg még jobban összezavar
Hidd el, hogy én 12 évesen jártam először, majd 17, 21 és 27 évesen, voltam hipochonder, pánikbeteg, majd alvászavaros, tudatalatti szorongásos.
Soha ne félj elmenni, a mentális és lelki gondok nem korfüggőek, túl stresszesek vagyunk, szét vagyunk hajtva, állandó nyomásnak és elvárásnak vagyunk kitéve, és, mikor este leulunk egy picit pihenni, és van idő gondolkozni, akkor jönnek elő a túlagyalások.
Tényleg muszáj lenne elmenned, én sokáig halasztottam és idegösszeomlásom lett, mert szégyelltem
Nemileg esetleg úgy értettem, hogy egy férfi lehet jobban átlátja a gondjaimat mint egy nő. De nem tudom magamat ismerve, mikor fiatalabb voltam még gimis vagy általános suliba jártam és volt valami gondom mindig csak a lány barátaimnak tudtam vagy akartam teljesen megnyílni és ezért megnyugtatóbb számomra egy nő aki meghallgat mintha férfi lenne.
Tudom igen nagyon nagyon el kell mennem de most nagyon elhatároztam magam már hogy sok mindenben javítok magamon de ez a pszichológia a legnehezebb lépcsőfok
Tudom, a legnehezebb egy idegen embernek bizalmat szavazni, főleg személyesen.
Hát figyelj, ha úgy érzed, hogy egy nőben jobban megbízol, akkor menj el hozzá, beszélj vele, és érezni fogod az auráján, hogy szimpatikus vagy sem, a hangján is, a kisugárzásán.
Voltam én olyannál, aki ursula kategória volt, és eléggé frusztráltan éreztem magam, nem kell az elsőnél leragadni, ha nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!