Hogy lehetne jobb nekem?
Az egész környezetem kihasznál. Olyan munkám van ami nagyon nagy szégyen. Nagyon toxikusak a szüleim, főleg apám, miatta szívok kb egész eletembe mert gyerekkoromba is olyan traumákat okozott amiken nem tudok túl lenni. Apám egy nagyon toxikus és beteg ember!!!!!!! Mentális beteg is vagyok, többfajta mentális problémával.
Az elmúlt időszakban teljesen rászoktam a cigire, energiaitalra, kávéra. Tépem a körmöm mentén a bőrt meg sodorgatom a hajamat, nagyon sokszor úgy feltépem a kezemen a bőrt hogy vérzik meg nagyon csúnyán néz ki. Tavasszal megvágtam hegyezőből kiszedett pengével a combomat egy piti dolog miatt , elég mélyen.
2014 ben 18 évesen volt egy érfelvágásom, aztán úgy leittam magamat hogy a toxikológián ébredtem, utána meg többszor leittam meg magamat de azt már házilag kezelték szerencsére, csak egyszer voltam kimosva. Nem otthon voltam ezeknél az eseteknél.
A szüleim semmit nem tudnak ezekről (kivéve az érfelvágást mert az sajnos komolyabb volt), kihasználnak főleg apám , én mindent , válltig megteszek amit kérnek ilyen kényszer van bennem hogy meg kell tennem amit kérnek bármi is az … hogy meg kell feleljek neki mindenáron, magamat háttérbe szorítva. Nem tudom miez.
Állandó stressz van bennem. Olyan stresszeket éltem át már ami mást már szétvitt volna idegileg. Vannak néha veszélyes agresszív gondolataim amikről úgy érzem hogy nem is én vagyok.
Ha valaki beszól nekem az utcán akkor szétszedem szóban és nagyon impulzív vagyok.
Diohejban igy ennyi.
Egyke vagyok egyébként és csak én vagyok a szüleimnek……. Rengeteg penzt keresek en siman el tudnek koltozni ok ragaszkodnak ahhoz hogy eljek veluk, meg mondjuk abbol a szempontbol enis hogy főzni nem tudok , enni meg szeretek :D de nagyon segitem oket anyagilag!! Nagyon sokkal!
Elmennék, mar 11 éves korom óta vannak ongyilkos gondolataim de egyedul miattuk nem merem megtenni pedig biztos és kiméletes módszerem is lenne rá!
Hogy lehetne nekem esetleg jobb?
Vagy tegyem meg és gondoljak csak magamra?
26n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!