Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Már egy ideje, pontosabban több, mint másfél éve küzdök ocd-vel (obszesszív-kompulzív zavarral) és már a nyilvánosság előtt is csinálom már teljesen kikészülök tőle, tesóm vette észre legelőször, mert régen neki is volt ilyenje, ő beszélt róla és próbált segíteni, de nem tudott, csak egy keveset, viszont amikor nem csinálom pár napig a kényszeres cselekedeteimet akkor rámjön egy nagyon erős sírógörcs és nem tudom abba hagyni a remegést miután picit lenyugodtam és már nem sírok.. nagyon nehéz erről beszélni, mert hülyének néznek az emberek, legalábbis én nagyon úgy érzem..kérlek segítsetek valahogy, pszichológushoz nem nagyon merek elmenni, mert félek vagy gyógyszert ad (amit nem nagyon szeretnék) vagy csak hagyja, hogy kibeszéljem magamból ezt az egészet és valamit tanácsol amit eddig is tudtam vagy csináltam ez ellen..2022. aug. 21. 18:13
11/13 anonim válasza:
Segíteni akartam, csak nem vagy képes felfogni.
12/13 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy ide nem lehet kiírni semmit, anélkül, hogy valaki nem ugat be valamit, vagy ne írna lekezelően..szánalmasak vagytok....nemhogy segítenétek másokon, neem, ti arra képtelenek vagytok, ehelyett mégjobban lehúzzátok az embert
2022. aug. 21. 19:45
13/13 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy én lennék az aki nem képes felfogni valamit lol, te nem vagy képes felfogni amit írtam
2022. aug. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!