Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon reménytelennek érzem...

Nagyon reménytelennek érzem az életem mostanában,többi lent,ti mit tennének?

Figyelt kérdés

Szinte minden hónapban a cikluson előtt nagyon rossz gondolataim támadnak, az öngyilkossági gondolatok ilyenkor napokig kavarognak a fejemben. Lehet nincs köze hozzá,de tavaly nyáron,az oltások után kezdődött ez, azután mélyült el a depresszióm.

A munkahelyemen nagyon nem mennek jól a dolgok, a főnököm sosem kedvelt igazán,háttérbe vagyok szorítva,pedig az első években nagyon lelkesen dolgoztam neki, de kb csak ok nélküli hibáztatást kaptam jutalmul, munkámat sosem ismerték el úgy ahogy én gondoltam h kellett volna.Az egyik munkatársam is kezd ramszallni,fizetés emelést ezek miatt nem kapok,lassan nem tudok gyógyszereket venni magamnak.

A barátom sem szeret már szerintem, magasról sz...ik a fejemre, és a barátaimtól is eltávolodtam nagyon régen...hát ezek a problémáim nagy vonalakban...

2022. aug. 20. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát... az utolsó bekezdéssel nagyon tudok azonosulni. Írj, ha gondolod.

Anyway, mindenképpen érdemes lenne szakemberhez fordulnod

2022. aug. 20. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valami nem működik, akkor próbáld helyrehozni (barátságok, párkapcsolat), ha ezután sem javul a helyzet, akkor válts (munkahelyet akár egyből is válhatsz a leírtak alapján, a kapcsolataid helyrehozásával nem tudom mennyit próbálkoztál, de ha aktív próbálkozás után sem javul a helyzet, akkor ott is érdemes váltani.)
2022. aug. 21. 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!