Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Két kisgyereket nevelek...

Két kisgyereket nevelek egyedül, pánikrohamaim vannak, hogy szüntessem meg?

Figyelt kérdés

Nincs semmi segítségem, nem "engedhetem" ezt meg magamnak. Eleinte csak buszmegállónál, forgalmas helyeken jött rám a pánikroham, amit először nem is értettem mi az, és nem vagyok híve az öndiagnosztizálásnak, de 90%, hogy pánikrohamaim vannak ilyenkor. Mindig nappal van, kivéve egyetlen alkalmat, akkor este jött rám. Ma sikerült a munkahelyemen pánikrohamot kapnom, a semmiből jött elő, és most már egyre jobban súlyosbodik, már hánynom is kell.

Anyagilag nem tehetem meg, hogy pszichológushoz vagy pszichiáterhez járok (anyagiak miatt is stresszelek), családsegítőbe v gyermekjólétibe meg nem akarok ezzel elmenni, mert az életbe nem vakarom le magamról őket, ha a figyelem központjába kerülök.

2022. aug. 19. 21:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt, elmúlt magától, nem vettem be semmit, 10 éve nem jött elő, pedig a helyzet 100x nehezebb, mint annakidején. Azóta sima szorongásra írtak fel 0,25mgos xanaxnak a felét alkalmanként, hát az csodát tesz az emberrel.

TBs pszichiáterhez menj, nem ördögtől való az egész, csak tarts mértéket, és akkor vedd be, amikor épp megvan a pánik. Nekem olyan hatásos volt, hogy sokkal kevésbé szorongok hivatalos ügyintézésnél, pedig korábban el is sírtam magam, a sikerélmény megdobott.

Itt a szomszéd is szedi, de neki azt mondták, egyfolytában szedje, na már 0,5 mgosakat használ, mert hozzászokott, ő sem így kezdte, a pánikjára már nem is hat.. váltass ki, és amikor érzed, hogy jön, rágd el a legkisebb kiszerelésű felét/negyedét. Lenyelve lassabban hat. És szerezz valami helyet, ahol kipanaszkodhatod magad, az ingyen van, ha vannak ismerőseid, ha nincs, szerezz, hallgasd meg a másikat, és ő is meghallgat majd téged:) Anyukás fórumokon keresgélj.

2022. aug. 20. 05:54
 22/22 anonim válasza:
46%
Azt a k.. eget, ennyi szemét, undorító embert, nőt, Anyát! Csak egy-két kommentet olvastam el, de hányok tőletek!!!!
2022. aug. 20. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!